سلام این داستان زندگی رو ک میخام تعریف دقیقا سه چهار روز پیشه ....عین واقعیت بخدا راس میگم کسیم میخاد قصاوت کنه یا ادعای پربازدید شدنم رو داره تاپیک رو ترک کنه لطفن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن فدااااتشم تو رو نمیگم ...قربونت برم اون خانوم رو میگفتم
خدا نکنه😊
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"
عزیزم بخدا تورونمیگم من .....گفتی بیخیال خاستم بگم من اهل چرت و پرت گفتن نیستم یجور گلایه میکردم بهت ...
شوخی کردم عزیزم 😊😇
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"
بلد نیستم اخ میرم نی نی سایت من رو کلیک میکنم دیگ نمیدونم چی رو بگم
گوشه سمت چپ عکس پروفایل هست بزن روش وارد نی نی سایت من شو،بعدش گزینه وسطی ک نارنجی رنگه بزن تا الان تاپیکای ک زدی میاد اونجا قرمز نوشته قفل کردن هر کدوم خاستی قفل کن