2777
2789
عنوان

خانما بیایین ی چی تعریف کنم شااخ درارین فقط خاهشا زن باردار نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5557 بازدید | 169 پست
مرسی عزیزممممم واسه خوشبختی و عاقبت بخیری من و جوادم دعا کن🥺🤍 خیلی دشمن داریم ک منتظرن ما بینمون ...

ایشالله خود خدا به حق بزرگیش کمکتون میکنه عزیزدلم

چشم حتماا براتون دعا میکنم انشالله مشکلاتتون زودتر حل بشن💛

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست
از اول تا آخر تاپیک داشتم میگفتم بیخیال😅اسی محکومم کرد به فحاشی بشکنه دستی که نمک نددره

عزیزم بخدا تورونمیگم من .....گفتی بیخیال خاستم بگم من اهل چرت و پرت گفتن نیستم یجور گلایه میکردم بهت....معذرت میخام اگ بد برخوردی کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فدااااتشم تو رو نمیگم ...قربونت برم اون خانوم رو میگفتم 

خدا نکنه😊

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

عزیزم بخدا تورونمیگم من .....گفتی بیخیال خاستم بگم من اهل چرت و پرت گفتن نیستم یجور گلایه میکردم بهت ...

شوخی کردم عزیزم 😊😇

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

دوست عزیز من نه توهین کردم نه فحش دادم تازه ازت طرفداری ام کردم 

میدونی میخاستم بگم چه لزومی به فحش دادنش هس نوشتم دادنت.....واقعا معذرت میخام بخودت گرفتی.....ی لحظه عصبی شدم نفهمیدم چه میگم اصن 

فحش میده اون خانوم الان ما چی بگیم

بیخیال😂😂😂😂اون دوست داره دعوا کنه تو ولش کن بابا

بلد نیستم اخ میرم نی نی سایت من رو کلیک میکنم دیگ نمیدونم چی رو بگم

گوشه سمت چپ عکس پروفایل هست بزن روش وارد نی نی سایت من شو،بعدش گزینه وسطی ک نارنجی رنگه بزن تا الان تاپیکای ک زدی میاد اونجا قرمز نوشته قفل کردن هر کدوم خاستی قفل کن