2777
2789
عنوان

خاله‌ی بخیل من

268 بازدید | 19 پست

خودش و مامانم تقریبا یه مدل فر گاز دارن

به یه روش پیتزا درست می‌کنن

ولی پیتزاهای خالم شبیه فست فودی ها میشه و مال مامانم خوشمزس ولی شبیه فست فودی ها نمیشه 

هرچی ام به خالم میگیم چکار می‌کنی اینجوری میشه نمیگه چکار می‌کنه🤌

یه کاری می‌کنه حتما چون یه بار جلو خودمون درست کرد شبیه مال مامانم شد

ولی تنها که درست می‌کنه شبیه بیرونی ها میشه

ولی بچه‌ها، خاک گلدون کسی باشید که وقتی به آسمون رسید، بدونه ریشه‌اش کجا بوده.

حالا چه اصراریه!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خمیرشو خودش درست میکنه 🙄

خب آره ولی مامانمم خمیرشو چندبار خودش درست کرد بازم اونجوری نشد

یه کاری می‌کنه غیر از اون ولی نمیگه

چه بدجنسه حالا من تا یه چیز بلدم خودم به بقیه میگم

نه بدجنس نیست اتفاقا مهربونه خیلی

شاید خودشم نمی‌دونه چکار می‌کنه که اونجوری میشه

کلا دستپختش خوبه

نمیشه بگی حتما از بدجنسی بعضی وقتا خوب میشه بعضی وقتا نه 

من خودم شیرینی حرفه ای درست میکنم ولی واقعا دستورش رو به هر کسی میدم میگه اونجوری نشد دقیقا هم عین کاری که میکنم حتی موادش رو میگم از کجا بخرن 

چه بدجنسه حالا من تا یه چیز بلدم خودم به بقیه میگم

منم یه ادویه جدید میزنم یا جور جدید غذا میپزم خوب میشه به همه میگم😂😂😂 اندازه کافی بهم توجه نمیشه، به نظرم خاله اسی هم کار خاصی نمیکنه گاهی غذای ادم بهتر میشه لزوما دلیل بر ترفند نیست