سلام این داستان زندگی رو ک میخام تعریف دقیقا سه چهار روز پیشه ....عین واقعیت بخدا راس میگم کسیم میخاد قصاوت کنه یا ادعای پربازدید شدنم رو داره تاپیک رو ترک کنه لطفن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو تاپیکامو بخون من هرسری ک میام فقط از مشکل زندگیم و دردو دل تاریخ عضویتمو ببین من بیکار نیستم ک دری وری بگم اینجا .....این اتفاق رو شنیدم گفتم بیام اینجا بگم شمام نظراتونو بگین ک همچین اتفاقی از چی میتونه باش ...وقتی باور نمیکنی خب مجبور نیستی تاپیک رو ترک چه لزومی به فحش دادنت هس؟
برو تاپیکامو بخون من هرسری ک میام فقط از مشکل زندگیم و دردو دل تاریخ عضویتمو ببین من بیکار نیستم ک د ...
دوست عزیز من نه توهین کردم نه فحش دادم تازه ازت طرفداری ام کردم
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"
از اول تا آخر تاپیک داشتم میگفتم بیخیال😅اسی محکومم کرد به فحاشی بشکنه دستی که نمک نددره
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"