2777
2789

والا ما نقش مهمی نداشتیم .اگه هم چیزی می گفتیم برادرم بر خورد می‌کرد اجازه دخالت نمیداد

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نمی‌دونم چیزی در این موارد ولی کاش هر پسر و دختری که همو دوست داشته باشن، خانواده هاشون هم سعی کنن اونارو دوست داشته باشن و بپذیرن چون هیچ انسانی کامل نیست اینطوری زندگی ها قشنگتر میشه 🫠✨

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

نمیشه آدم دقیق بگه معمولا با همون برخورد اول یکی به دل آدم میشینه یکی نه 

مثلاً من یه پسردایی دارم تازه زایمان کرده بودم نتونستم برم عقدشون یه بار خونه ی خالم بودم پسرداییم و نامزدش اومدن خونه ی خالم زنش خیلی خوشگل بود قد بلند پوستش صاف چشم های درشت سبز 

ولی اصلا به دل نمی نشست نمی دونم چرا، من اصلا بروز ندادم که ازش خوشم نیومد ولی بعد رفتنشون عروس خالم و دختر خالم گفتن زنش با اینکه خوشگله ازش خوشمون نیومد ینی همون حس منو داشتن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
🥲🥲کاش اینطوری بود

بخدا خیلی هارو دیدم به خاطر خانواده ها جدا شدن 🫠💔

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

اها ینی ایشون پسندیده بودن بعد شمارو فرستادن؟

بله اجازه هیچ گونه دخالتی ندادن دختره از یه استان و شهر دیگه بود.البته اینم بگم به دختره هم اجازه نمیده در باره ما نظر بده بی احترامی کنه.ماهم به انتخابش احترام گذاشتیم .مامانم یک بار پرسید دوست دخترت کورد هست؟ داداشم عصبی شد حتی تا ایم حد هم اجازه نمیده

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

بله اجازه هیچ گونه دخالتی ندادن دختره از یه استان و شهر دیگه بود.البته اینم بگم به دختره هم اجازه نم ...

ایشالله خوشبخت باشه فداتشم

منم خودش پسندیده بود منتها من پایه رابطه نبودم بدون اطلاع خونواده ها...از اسفند ماه پیگیرن اومدن ولی خب خبری نشد...