2777
2789
عنوان

خانما بیایین ی چی تعریف کنم شااخ درارین فقط خاهشا زن باردار نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5557 بازدید | 169 پست
اصلا ادمخوار بودن که به وزن بچه نیس تازه اونم از دکترای الان.بیان همچین چیزه نادری رو بفهمن! من کن ...

مگه ادم خوار بودن رو تو ازمایش نشون میده؟😅😅

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میگما

وای وای ترسیدم

اولین نفر ت بودی ‌فتی لعنت

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

من جدوآبادی تبریزی هستم تا حالا همچین چیزی نشنیدم والا

خب این شهری ک ما زندگی میکنیم همهههههههه ساکن این شهر از این اتفاق باخبرن؟؟؟ بابا چن تا کوچه از ما پایینتره مام اگاه شدیم خب 

خیلییی حیلیی متشکرم گلم تا اخر شب به نیت حاجت رواییتون صلوات میفرستم عزیزم💕

مرسی عزیزممممم

واسه خوشبختی و عاقبت بخیری من و جوادم دعا کن🥺🤍

خیلی دشمن داریم ک منتظرن ما بینمون ی اختلاف بیوفته و خوشحال بشن💔🥺

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

عزیز جان دکتر گفته این اصن نباید غذای ایرانی بخوره از شیر المان براش تهیه کنین من با هروعده گفتم دو ...

🤭🤭🤭🤭🤭قفلش کن تاپیکو

خودتون را مسخره نکنین، هر چیزی را باور نکنین

هر حرف و داستانی را تکرار نکنین

دعوا شد که😐

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

مگه ادم خوار بودن رو تو ازمایش نشون میده؟😅😅

منم دقیقا این حرفو گفتم به کسی ک تعریف کرد برام منم راستش باورم نمیشد......چیزی ک برام تعجب اور بود اینه ک وزنش زیاری بالا میرف مادره هم شک میکنه و میبرتش دکتر و.....