لواشک_تررش مدیر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 3487 عنوان مامانای باردار بیان 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 78 پست هفته چندمین؟وضعیت روحی و جسمی تون چجوریهمن هفته ۱۶ هستم..چند شبه سرم درد میگیره روزا کمتر میشه،امروز بیدار شدم رون پای چپم درد میکنه گردنمم گرفته و درد میکنه حالت تهوعم ک قبلا نداشتم الان دارم چیکار کنممممم؟همش نگران نی نی ام میگم چیزیش نباشه! 1403/03/16 | 11:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra762823 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 10898 ای بابا پس منم قراره به خونریزی بیفتم🥺بنظرم قلبشون تشکیل نشده خود بخود بدن سقط میکنه🥲چقدر شوهرم خ ... شوهر منم همینجور 😭😭کلی ذوقشو داشتیم داریم پدر مادر میشیم چقد میگف هنوز ی کنجده خیلی عاشقشم وای خدا 😭کاش خدا ب جفتمون رحم کنه عزیزم تو ب خودت استرس نده بدن با بدن متفاوته ممکنه مث من نشی فقط خواهش میکنم ازت استراحت مطلق باش شیافم بذار هر شب خدایا برای همه چی شکرت
sweet_lifee عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6597 شوهر منم همینجور 😭😭کلی ذوقشو داشتیم داریم پدر مادر میشیم چقد میگف هنوز ی کنجده خیلی عاشقشم وای خدا ... الان که قلب ندارع شیاف بزاری خوب نیست عزیزم پرسیدمگفتم جاشو سفت میکنه اگه دور از جون پوچ باشه دیگه به مکافات درمیادسونو رفتی ؟من رفتم گفت پنج هفته و سه روزی فقط ساک هست دوهفته دیگه بیا
delbar_janam عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 15979 خوشبحالت روزهای خوبت عکاسی رفتی نهبارداری قبلیم رفتم بنظرم واجب نیومداین و گفتم بعد زایمان ببرمش عکس نوزادی بگیره خودمونم خونوادگی بگیریم
لواشک_تررش مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 3487 احتمالا چون تهوع زیاد نداشتین پسرباشه انشاالله سالم باشه ..فرقی نداره😁🤭
qw23ty عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 12508 عزیزم اولا نگران نباش بیخیال باش وبسپار بخدا من هفته ۳۲ هستم اخراشه دیگه خیلی به مثانه ام فشارمیاد خیلی بچم خودشو سفت میکنه برام سخته کارکردن خدایا خودت کمک کن
zahra762823 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 10898 الان که قلب ندارع شیاف بزاری خوب نیست عزیزم پرسیدم گفتم جاشو سفت میکنه اگه دور از جون پوچ باشه دیگ ... اره سونو رفتم ولی من از همون اول چون لکه بینی داشتم بهم شیاف دادن از سه هفتگیش خدایا برای همه چی شکرت
sweet_lifee عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6597 شوهر منم همینجور 😭😭کلی ذوقشو داشتیم داریم پدر مادر میشیم چقد میگف هنوز ی کنجده خیلی عاشقشم وای خدا ... توهم نگران نباش گلم من از دیشب که لک قهوه ای داشتم کل نینیسایت گشتم خیلی ها لک و خونریزی داشتن ولی نینیشون سالم بودهتوکل به خدا.رقتی دکتر خبرم کن گلم
لواشک_تررش مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 3487 واییییی منم رون چپم درد میکنه سردرد وحشتناک دارممم شما چند هفته ایی؟از کی اینجوری شدی!
delbar_janam عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 15979 حاضرم همه چی تحمل کنم غیر از این تهوع و استفراغ، یعنی سه ماهه اول هم تهوع نداشتین؟ چرا من کلی لاغر شدم هیچی نمیتونستم بخورم از هفته ۱۵ یا۱۶ بهتر شدم
delbar_janam عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 15979 بیمارستان عکاس نمیری روزهای اولتون یادگاری بمون نه خودمون عکس میگیریم
zahra762823 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 10898 توهم نگران نباش گلم من از دیشب که لک قهوه ای داشتم کل نینیسایت گشتم خیلی ها لک و خونریزی داشتن ولی ن ... حتما عزیزم عصر نوبت دارم دعا کن برام بمونه منم با دل شکستم دعا میکنم برای تو دلیت ب سلامت صحیح سالم ب دنیاش بیاری❤️ خدایا برای همه چی شکرت
لواشک_تررش مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 3487 من ۸هفته هستم وهییییییچ علاعمی ندارم دریغ از ی هوس کردن چیزی هیچی اصن ولی از دیشب بشدت سردرددارم ک ... آره عزیزم .بدن هرشخص برا بارداری واکنشای مختلف دارههنوز واسه هوس و اینا زوده خداروشمر کن حالت تهوع نداری😑❤️
نفس۱۵۰۰ عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 2441 چرا من کلی لاغر شدم هیچی نمیتونستم بخورم از هفته ۱۵ یا۱۶ بهتر شدم کاش منم هفته ۱۵ اینا بهتر شم، وگرنه نمیتونم ادامه بدم
ناناعت_شودم عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 9346 شما چند هفته ایی؟از کی اینجوری شدی! من ۱۵ هفتمهتقریبا نزدیک سه هفتسراه میرما پایین شکمم درد میگیره میزنه ب رونمعفونت مثانه اینا دارم فک کنم ازون باشه دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20009 آره عزیزم .بدن هرشخص برا بارداری واکنشای مختلف داره هنوز واسه هوس و اینا زوده خداروشمر کن حا ... ممنون گلم ولی واقعا دوست داشتم داشته باشم اینجوری خیالم راحته نی نیم سالم رشد میکنه و الان هرآن نگرانم میگم چرا خبری ازش نیس امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون