2777
2789
عنوان

مامانای باردار بیان 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 78 پست
ای بابا پس منم قراره به خونریزی بیفتم🥺بنظرم قلبشون تشکیل نشده خود بخود بدن سقط می‌کنه🥲چقدر شوهرم خ ...

شوهر منم همینجور 😭😭کلی ذوقشو داشتیم داریم پدر مادر میشیم چقد میگف هنوز ی کنجده خیلی عاشقشم وای خدا 😭کاش خدا ب جفتمون رحم کنه 

عزیزم تو ب خودت استرس نده بدن با بدن متفاوته ممکنه مث من نشی فقط خواهش میکنم ازت استراحت مطلق باش شیافم بذار هر شب 

خدایا برای همه چی شکرت

شوهر منم همینجور 😭😭کلی ذوقشو داشتیم داریم پدر مادر میشیم چقد میگف هنوز ی کنجده خیلی عاشقشم وای خدا ...

الان که قلب ندارع شیاف بزاری خوب نیست عزیزم پرسیدم

گفتم جاشو سفت می‌کنه اگه دور از جون پوچ باشه دیگه به مکافات درمیاد

سونو رفتی ؟من رفتم گفت پنج هفته و سه روزی فقط ساک هست دوهفته دیگه بیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولا نگران نباش بیخیال باش وبسپار بخدا من هفته ۳۲ هستم اخراشه دیگه خیلی به مثانه ام فشارمیاد خیلی بچم خودشو سفت میکنه برام سخته کارکردن 

خدایا خودت کمک کن 
الان که قلب ندارع شیاف بزاری خوب نیست عزیزم پرسیدم گفتم جاشو سفت می‌کنه اگه دور از جون پوچ باشه دیگ ...

اره سونو رفتم ولی من از همون اول چون لکه بینی داشتم بهم شیاف دادن از سه هفتگیش 

خدایا برای همه چی شکرت

شوهر منم همینجور 😭😭کلی ذوقشو داشتیم داریم پدر مادر میشیم چقد میگف هنوز ی کنجده خیلی عاشقشم وای خدا ...

توهم نگران نباش گلم من از دیشب که لک قهوه ای داشتم کل نینیسایت گشتم خیلی ها لک و خونریزی داشتن ولی نینیشون سالم بوده

توکل به خدا.رقتی دکتر خبرم کن گلم

توهم نگران نباش گلم من از دیشب که لک قهوه ای داشتم کل نینیسایت گشتم خیلی ها لک و خونریزی داشتن ولی ن ...

حتما عزیزم عصر نوبت دارم دعا کن برام بمونه منم با دل شکستم دعا میکنم برای تو دلیت ب سلامت صحیح سالم ب دنیاش بیاری❤️

خدایا برای همه چی شکرت

من ۸هفته هستم وهییییییچ علاعمی ندارم دریغ از ی هوس کردن چیزی هیچی اصن ولی از دیشب بشدت سردرددارم ک ...

آره عزیزم .بدن هرشخص برا بارداری واکنشای مختلف داره

هنوز واسه هوس و اینا زوده 

خداروشمر کن حالت تهوع نداری😑❤️

شما چند هفته ایی؟از کی اینجوری شدی!

من ۱۵ هفتمه

تقریبا نزدیک سه هفتس

راه میرما پایین شکمم درد میگیره میزنه ب رونم

عفونت مثانه اینا دارم فک کنم ازون باشه

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
آره عزیزم .بدن هرشخص برا بارداری واکنشای مختلف داره هنوز واسه هوس و اینا زوده  خداروشمر کن حا ...

ممنون گلم ولی واقعا دوست داشتم داشته باشم اینجوری خیالم راحته نی نیم سالم رشد میکنه و الان هرآن نگرانم میگم چرا خبری ازش نیس

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون