2777
2789
عنوان

مامانای باردار بیان 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اولا نگران نباش بیخیال باش وبسپار بخدا من هفته ۳۲ هستم اخراشه دیگه خیلی به مثانه ام فشارمیاد خ ...

چشم عزیزم انشالله بسلامتی زایمان کنی و زایمان راحتی داشته باشی🤩😍

بغلت بگیریش همه این روزا یادت میره

ممنون گلم ولی واقعا دوست داشتم داشته باشم اینجوری خیالم راحته نی نیم سالم رشد میکنه و الان هرآن نگرا ...

آخه مشکل اینجاست تا ۵ ماهگی میگن حرکت جنین رو حس نمیکنی و واسه سلامت بودنش فقط امیدت باید ب خدا باشه

آخه مشکل اینجاست تا ۵ ماهگی میگن حرکت جنین رو حس نمیکنی و واسه سلامت بودنش فقط امیدت باید ب خدا باشه

یاخدا ما ک سپردیم دست خدا توکل بخودش 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عه منم عفونت دارم و پماد میزنم شما چیزی استفاده میکنی واسه عفونت؟

فعلا همین امروز برگشتم از سونوگرافی

میدونستم عفونت دارما ولی دکترم چیزی نداد گف اول برو برا کلیه هات بعد...رفتم فقط عفونت مثانه بود حالا نمیدونم قراره چی بده

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
الهی جنسییت نی نی رو گفتن بهت؟

اره اتفاقا رفتم گفتم تروخدا چن دیقه ببین جنسیت نی نی چیه نگا کرد گف دختره🥹😍

برا شما چیه؟😍

من خیلی پسر میخواستم...دیگ چن وخ پیش ی جوراب کوچولو خریدم ب دخترونه میزد...اونو میدیدم دلم نمیومد بگم پسر...امروزم فهمیدم دختره خوشحال ترم🥹

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
اره اتفاقا رفتم گفتم تروخدا چن دیقه ببین جنسیت نی نی چیه نگا کرد گف دختره🥹😍 برا شما چیه؟😍 من ...

آخی عزیزم..خدا حفظش کنه

مال من مشخص نشد دیگه سونو نرفتم باید دو هفته دیگه برم

منم پسر دوست دارم🤣😍

تغییراتت فرق داره شایدپسربچت 

پسر عزیزم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

خدابرات نگهدارتش  بزرگ بشه داماد بشه دکتربشه

قربون دل مهربونت  

ان شالله خدا تودنیا و اخرت بی نیازت کنه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻