2777
2789
عنوان

مامانای باردار بیان 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر برا منم دعا کن بچه م سالم باشه سعی کن یه دفعه ایی معدتو پر نکنی کم کم و مداوم چیز میز بخور

انشاالله صحیح و سالمه نگران نباش🥰

نمیدونم سرما خوردم معدم ضعیف شده یا چی تا حالا فقط دوبار اینجوری شدم انقدم مضخرفه ک حد نداره😪

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

داخل ۷ هفته ام ،علائم جسمی زیاد ندارم جز حالت پریود ،ولی از نظر روحی دارم افت میکنم حالم خرابه الان میفهمم مامانا چی کشیدن با اینکه علامت خاصی ندارم ولی با خودم میگم چ جوری میخوام تحمل کنم ۹ ماه رو ،باز گریه ام گرفت

الحمدلله الذی بنعمته تتم الصالحات 
قبل از خونریزی شفاف قهوه ای داشتی؟قهوه ای کشدار یا روون؟

نه شفاف نبودن اولش قهوه ای بودن و ی حالت ژله مانند داشتن بعد کم کم زیاد شد قهوه ای و لخته قهوه ای و مث اخرای پریود از صبم شده شفاف خون روشن 

خدایا برای همه چی شکرت

داخل ۷ هفته ام ،علائم جسمی زیاد ندارم جز حالت پریود ،ولی از نظر روحی دارم افت میکنم حالم خرابه الان ...

منم ۷ هفتم، پس چرا دارم میمیرم از تهوع و استفراغ،

توروخدا برو شکر کن، اگه بدونی من چی میکشم، حتی به سرم میزنه برم سقط کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نه شفاف نبودن اولش قهوه ای بودن و ی حالت ژله مانند داشتن بعد کم کم زیاد شد قهوه ای و لخته قهوه ای و ...

ای بابا پس منم قراره به خونریزی بیفتم🥺بنظرم قلبشون تشکیل نشده خود بخود بدن سقط می‌کنه🥲چقدر شوهرم خوشحال بود براش

من ۸هفته هستم وهییییییچ علاعمی ندارم دریغ از ی هوس کردن چیزی هیچی اصن

ولی از دیشب بشدت سردرددارم ک میدونم درد میگرنم و هیچ کاری نمیتونم بکنم

اینکه هیچ علاعمی ندارم طبیعی؟؟؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
داخل ۷ هفته ام ،علائم جسمی زیاد ندارم جز حالت پریود ،ولی از نظر روحی دارم افت میکنم حالم خرابه الان ...

عزیزم اولشه ..خدا بهت کمک میکنه این حالاتتم بخاطر تغییر هورموناته..فقط آروم باش و به خدا توکل کن اصلا استرس نداشته باش تا به امید خدا سه ماه اولت بگذره