من هفته ۱۶ هستم..چند شبه سرم درد میگیره روزا کمتر میشه،امروز بیدار شدم رون پای چپم درد میکنه گردنمم گرفته و درد میکنه حالت تهوعم ک قبلا نداشتم الان دارم چیکار کنممممم؟همش نگران نی نی ام میگم چیزیش نباشه!
خداروشکر برا منم دعا کن بچه م سالم باشه سعی کن یه دفعه ایی معدتو پر نکنی کم کم و مداوم چیز میز بخور
انشاالله صحیح و سالمه نگران نباش🥰
نمیدونم سرما خوردم معدم ضعیف شده یا چی تا حالا فقط دوبار اینجوری شدم انقدم مضخرفه ک حد نداره😪
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
داخل ۷ هفته ام ،علائم جسمی زیاد ندارم جز حالت پریود ،ولی از نظر روحی دارم افت میکنم حالم خرابه الان میفهمم مامانا چی کشیدن با اینکه علامت خاصی ندارم ولی با خودم میگم چ جوری میخوام تحمل کنم ۹ ماه رو ،باز گریه ام گرفت
داخل ۷ هفته ام ،علائم جسمی زیاد ندارم جز حالت پریود ،ولی از نظر روحی دارم افت میکنم حالم خرابه الان ...
عزیزم اولشه ..خدا بهت کمک میکنه این حالاتتم بخاطر تغییر هورموناته..فقط آروم باش و به خدا توکل کن اصلا استرس نداشته باش تا به امید خدا سه ماه اولت بگذره