2777
2789
عنوان

مامانای باردار بیان 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 78 پست
منم خیلی بدم میاد ..من زیاد تهوع نداشتم  زنجبیل توو چاییت بریز.لیمو و خیار بو کن تهوعت کمتر می ...

همین که تهوعت زیاد نبوده برو هزار بار شکر خدا کن،

حتی نمیتونم ازجام پاشم بخاطر تهوع،

جنسیت نی نیت چیه عزیزم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوای نخوای بزرگ میشه مامان جان😅 جنسیت نی نی چیهههه

پسر 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

دکتر رفتی؟؟قلبش تشکیل شده؟

پنج هفته  سه روز بود خون ریزیم شرو شد بود از دو روز قبلش،،، رفتم گف ساک هنوز هست پنجاه پنجاست بمونه یا نمونه اگ خون ریزیت بند اومد ۱۰ روز دیگه بیا برا قلب 😭 دیشب ی شوک بهم وارد شد دل درد شدم از صبم خون شفاف همش ازم میاد تا قبلش قهوه ای تیره بود 😭

خدایا برای همه چی شکرت

میشه عیبی نداره پف میکشه 

همه میگن خیلی تو صورت و دست و بالت چاقی دیده نمیشه.

سر دخترام خیلی چاق شدم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

نه تهوع ندارم ولی یه لقمه میخوری انقدر سنگین میشی که میلت کم میشه نی نی انقد فشار میاره به معدههههه

حاضرم همه چی تحمل کنم غیر از این تهوع و استفراغ،

یعنی سه ماهه اول هم تهوع نداشتین؟

همین که تهوعت زیاد نبوده برو هزار بار شکر خدا کن، حتی نمیتونم ازجام پاشم بخاطر تهوع، جنسیت نی نیت ...

نمیدونم ان تی بهم گفت هنوز کوچیکه مشخص نیس باید دو هفته دیگه برم آنومالی اونحا مشخص میشه