2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااپس اون تاپیک واسه کی داریم کامنت میذاریم؟فرتی اومدی یه تاپیک دیگه زدی😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
،26

ناراحت نشو از حرفام ولی بقیه تایپک هات دیدم 

خواهر من ۳۵ سالشه همش عشق و حاله مسافرت با دوستاش با حقوق عالی زندگی عالی 

هنوز میگه برای ازدواج جونم بعدش تو نزدیک ده سال ازش کوچیک ترین دستت انداختی شوهر میخوای شوهر؟؟؟ 

نمیگم ازدواج بده ولی تا وقتی که ارزش خودت نمیدونی هیچ مردی ارزشت نمیدونه

تا وقتی خودت خاص ندونی کسی خاص نمیدونتتت سنی نداری واقعا سنی نداری 

هنوز نیم قرن زندگی نکردی اون وقت به فکر اینی که چرا شوهر گیرت نمیاد؟ 

اقایون معمولا به خانومای جسور و کسی که قیافش از خودشون باهوش تره نزدیک نمیشن اینو یه جا خوندم.

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

شاید بگی دارم چرت میگم ولی تجربه ثابت کرده مخصوصا تو این قضیه ازدواج هرجه قدر:درگیر شوهر کردن باشی دیرتر به مقصود میرسی بی:خیال باشی وبهش فکر نکنی یهوو میبینی سر سفره عقد نشستی .ولی درکل الان پسر:ها نمیتونن ازدواج کنن به خاطر شرایط اقتضاح جامعه پس شما باید پسری رو پیدا کنم که واجد شرایط باشع معمولا این جور پسرا دنبال دخترایی میرن که خانواده دار ومستقل هستن مثلا دختره کارمنده یا معلمه یا کار آزاد داره ودرنهایت اگه هیچ کدوم و نداشته باشه زیبایی دختر میتونه همه رو پوشش بده خب:حالا ببین چی میشه