2777
2789
منک خوده زاهدان زندگی میکنم چ دلی دارم😭😥بچه همسایمون رو دزدیدن هفته بعد جنازشو اوردن ک قلب و کلیه ...

منم شنیده بودم یه نوزاد رو دزدیدن اعضای داخلیشو برداشتن تو کلبد بدنش مواد جاساز کردن و جابجا میکردم که خدارو شکر شناسایی و دستگیر شدن

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
انشاالله خدا سر هيچكس نياره اما اينا از فقر فرهنگيه اون از آتنا باباش مي بردش سر بساط دخترش هنينطة ...

اونم از مامان دختره کیمیا ۶ماه قرص خواب میخورده نمیگفته برای چی😐😐😐😐😐

واقعا در درجه اول و آخر پدر مادر مقصرن

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منک خوده زاهدان زندگی میکنم چ دلی دارم😭😥بچه همسایمون رو دزدیدن هفته بعد جنازشو اوردن ک قلب و کلیه ...

😨یا خدا 😨 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
اونم از مامان دختره کیمیا ۶ماه قرص خواب میخورده نمیگفته برای چی😐😐😐😐😐 واقعا در درجه اول و آخر پ ...

مامانه معتاده

خودشو زده به اون راه

خوبم مني دونسته در جريان بوده

حال خراب دخترشو فرداش كه ميديده رو بدنش چه آثاريه؟ و دخترش پريشونه

٧٠بار بيشتر بوده و نادره يكبار نميفهميده و خوش خوشان قرص ميخورده؟ مامانه ترسيده پاش گير شه اينجوري ميگه

خودشو مي زده اون راه شوهرش كارشو راحت كنه 

فرداش كه دوست شوهرش ميومده اونم نميفهنيده؟

ميشه مادرباشي و نفهمي؟؟؟

منم شنیده بودم یه نوزاد رو دزدیدن اعضای داخلیشو برداشتن تو کلبد بدنش مواد جاساز کردن و جابجا میکردم ...

اره اینور کلن خطرناکه ..ادمای روانی زیاد داره

بعضیا میخوان باعث تنوع شن ..منتها بلد نیستن باعث  تهوع میشن😏😎  

این حرف رو نزنین درسته بعضیا بیخیالن اما  یه لحظهکه اصلا فکرشو نمیکنین شاید اون اتفاق افتاده باشه..آدم از فردای خودش خبر نداره ایشالا خدا واسه هیشکی نیارههیچوقت