2777
2789

خب مقصر والدین هستن ساعت دو چرا بچه هاشو میزاره تو کوچه بمونن؟ یا چرا بچه رو تنها بزارن تو ماشین روشن؟اتفاق یه لحظه و واسه همه هست 

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

درسته که ادم کثیف بیمار معتاد روانی و خیلی چیزای دیگه کم نیستن تو جامعه ما ولی خود ماهم باید مواظب بچه هامون باشیم .

اون شب، من و همسرم از خونه یکی از اقوام بر میگشتیم ساعت حداقل ده شب بودش یه دختر بچه که 9 سالش هم نمیشد کلی از سوپرمارکت خرید کرده بود و اومد بیرون به شوهرم گفتم توروخدا وایسا ببینیم خونشون کجاست کسی باهاش هست یا نه؟  رفت کوچه کناری سوپر مارکت تقریبا وسطای کوچه. خب فرض کنید منو همسرم دزدیم قاتلیم روانیم یا هرچی خیلی راحت میتونستیم اون دختربچه رو بدزدیم هیشکی تو کوچه نبود! من نمیدونم مادرپدرا با چه جراتی بچه هاشونو تنها میزارن بیرون که بازی کنن برن خرید یا چیزای دیگه به نظر من خود پدر مادرا باید خیلی خیلی خیلی مراقب بچه هاشون باشن. بچه به اون کوچیکی چرا باید بدون بزرگتر با یه بچه دیگه تو کوچه باشه؟

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم بازم که۷ روز گذشته ترو خدا مراقب بچه ها باشین مخصوصا مشهد و خراسان که به زاهدان و مرز نزد ...

منک خوده زاهدان زندگی میکنم چ دلی دارم😭😥بچه همسایمون رو دزدیدن هفته بعد جنازشو اوردن ک قلب و کلیه هاشو برداشته بودن پسربچه ۵ ساله بود 😭

بعضیا میخوان باعث تنوع شن ..منتها بلد نیستن باعث  تهوع میشن😏😎  
منک خوده زاهدان زندگی میکنم چ دلی دارم😭😥بچه همسایمون رو دزدیدن هفته بعد جنازشو اوردن ک قلب و کلیه ...

😣😢😢

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
خدا لعنتشون کنه آشغالا بخدا پدرومادر را بی تقصیرن! بچه رو ول نکنی ترسو میشه ولی کنی اینجوری ادم ا ...

این حرفو نزن دوست من بچه رو ول کنی خیلی خطرها مثل تجاوز جنسی و همین دزدی و این چیزا پیش میاد هرچیزی سن خودشو داره.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

واقعا یعنی چی😭😭😭

نمیتونن مراقب بچه باشن‌چرا میزان😡😡😡😡

اه ...‌

دلم‌میخاد مادرشو تا میخوره بزنم😡😡😡😠😠😠😠😬😬😬😬

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

انشاالله خدا سر هيچكس نياره

اما اينا از فقر فرهنگيه

اون از آتنا باباش مي بردش سر بساط دخترش هنينطةر ول ميگشته اينور اونور ٤ساعت گم شده اصلا تفهميده

اون از بنيتا باباش سوئيچ رو ماشين گذاشته و رفته ريلكس درو ببنده

ماشين آماده دزديدن

اينم از اين كه عين خيالشون نيوده دخترا داخل نيومدن