2777
2789
بسيااااار كار خوبي ميكني 👌🏼 ادم بايد كلاهشو سفت بگيره تو اين جامعه

مرسی عزیزم واقعا حرفت هزار تا لایک داره با جامعه امروزی 

همین دختر بچه یک سال و نیمه رو  که دزدیدن ساعت دو ظهر خب مسلمه بچه ها نباید تو کوچه بازی کنند اونم تو اون ساعت خلوت

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
وسواس انواع گوناگون داره دختر خوب منظورم وسواس شستو نبود 

اره وسواس مختلفه وسواس عقیده داریم وسواس عملی داریم  ولی این اسمش وسواس نیست من تو پستم  میخواستم بنویسم حساس  با گوشیم بودم از تو دیکشنریش وسواس نوشته شده بود 

بعدا که شما گفتی پستمو دیدم ولی بازم اگر اونم وسواس باشه وسواسی نیست که شما با همسرتون مقایسه کنی 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم واقعا حرفت هزار تا لایک داره با جامعه امروزی  همین دختر بچه یک سال و نیمه رو   ...

بله درست میگی بهتره سر اون موضوع وسواس باهم حرف نزنیم چون بی ربطه به این موضوع بازم وسواس داشتن بهتر از بی خیالی محضه 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
بله درست میگی بهتره سر اون موضوع وسواس باهم حرف نزنیم چون بی ربطه به این موضوع بازم وسواس داشتن بهتر ...