2777
2789
عنوان

عمل شقاق

1840 بازدید | 26 پست

سلام دوستان کسی هست ۲ بار عمل شقاق انجام داده باشه؟ من عمل شقاق یک سال پیش انجام دادم خوب نشدم کسی راهکاری داره؟ یبوستم ندارم ولی خوب نمیشم یه روزایی بهترم فقط میشه لطفا از تجربتون بگید؟ واقعا زندگیمو داغون کرده این درد☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت اینکه شقاق گرفتی و عمل کردی چی بود؟ یبوست؟

خوب برای چی بعد از عمل خوب نشدی با اینکه یبوست هم نداشتی؟

چون شقاق علتش یبوست و یا اسهال هست وقتی اینا رو نداری چرا خوب نمیشی

من هم مشکل دارم هر وقت یبوست بگیرم شقاق برمیگرده، دکتر زیاد رفتم بعضی ها میگن عمل کن بعضی ها میگن عمل نکن

علت اینکه شقاق گرفتی و عمل کردی چی بود؟ یبوست؟ خوب برای چی بعد از عمل خوب نشدی با اینکه یبوست هم ند ...

بله علتش یبوسته، اینکه خوب نمیشم دلیلش اینه که عملش رو بعضیا جواب نمیده و کلا عملش برگشت داره چیزی نیست که برا همیشه آدم خوب بشه

بله علتش یبوسته، اینکه خوب نمیشم دلیلش اینه که عملش رو بعضیا جواب نمیده و کلا عملش برگشت داره چیزی ن ...

لیزر یا جراحی کردی؟

الا مشکلت چیه؟ یعنی مشکلات قبل از عملت برطرف نشد؟

فک کنم عضله اون ناحیه رو کمی شل میکنن

لیزر یا جراحی کردی؟ الا مشکلت چیه؟ یعنی مشکلات قبل از عملت برطرف نشد؟ فک کنم عضله اون ناحیه رو کمی ...

جراحی سنتی ، مشکلم احساس دفع‌ ناقص و سوزش مقعد بعد از دفع که قبل غز عملم داشتم راستش به نظرم الان بدتر شدم

جراحی سنتی ، مشکلم احساس دفع‌ ناقص و سوزش مقعد بعد از دفع که قبل غز عملم داشتم راستش به نظرم الان بد ...

بعد از دفع تو اب گرم بشین چند دقیقه یا برو دوش اب گرم بگیر

غذاهایی که حساس هست رو هم نخور مثل گوجه فلفل اناناس ، چیزای اسیدی نخور کلا

برای احساس دفع ناقص ورزش سبک کن هر روز همون تو خونه هم کافیه که رودهات خوب کار کنن

خیلی بیماری مزخرفیه

بعد از دفع تو اب گرم بشین چند دقیقه یا برو دوش اب گرم بگیر غذاهایی که حساس هست رو هم نخور مثل گوجه ...

حس میکنم نشستن تو آب گرم التهابمو بیشتر میکنه تا چند روز پیش انجام میدادم اما چند روزه انجام نمیدم حس میکنم التهاب کمتر شده واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم بعضی وقتا دلم مرگ میخواد فقط

حس میکنم نشستن تو آب گرم التهابمو بیشتر میکنه تا چند روز پیش انجام میدادم اما چند روزه انجام نمیدم ح ...

پس دیگه نشین تو اب گرم هر چیزی زیاد تکرار بشه خوب نیست. 

اون ناحیه خیلی حساسه کلی عصب داره حتی پمادهایی که استفاده میشه اگه زیاد مصرف شه باعث تحریکش میشه.

هنوز پمادی استفاده میکنی؟ 

بررسی کن خودت یا دکتر برو اون ناحیه رو چک کنه شاید عفونت داره یا مشکل دیگه ای داره

پس دیگه نشین تو اب گرم هر چیزی زیاد تکرار بشه خوب نیست.  اون ناحیه خیلی حساسه کلی عصب داره حتی ...

شبا پماد آ د یکم میزنم فقط اینم دکتر گفت چند روز پیش که رفتم الان فقط بعد از دفع یکم حس آزردگی دارم گاهی هم حس میکنم دفعم ناقص بوده البته این حس مدفوع کاذبو وقتی استرس دارم هست بیشتر بقیه وقتا نیس

پس دیگه نشین تو اب گرم هر چیزی زیاد تکرار بشه خوب نیست.  اون ناحیه خیلی حساسه کلی عصب داره حتی ...

تازه دکتر گفت خودتو با آی ولرم بشور نه سرد نه گرم گفت آب گرم ممکنه دردتو در لخظه کم کنه اما دلیل سوزشای بعدش همونه همچنین آب سرد هم خوب نیس گفت فقط ولرم الان چند روزه انجام میدم یه مقداری بهترم واقعا درست میگفت 

شبا پماد آ د یکم میزنم فقط اینم دکتر گفت چند روز پیش که رفتم الان فقط بعد از دفع یکم حس آزردگی دارم ...

استرس و اضطراب خیلی مضره منم استرس داشته باشم یوبس میشم.

دعا میکنم همه مریض ها حالشون خوب شه

استرس و اضطراب خیلی مضره منم استرس داشته باشم یوبس میشم. دعا میکنم همه مریض ها حالشون خوب شه

الهی آمین❤️ شما چه داروهایی برای شقاق مصرف کردید و برای یبوست چیکار میکنید؟