2777
2789
عنوان

عمل شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 26 پست
الهی آمین❤️ شما چه داروهایی برای شقاق مصرف کردید و برای یبوست چیکار میکنید؟

ی دکتری میرم خودشون دستی ی پماد میسازن شبیه به وازلین هست هیچ ضرری نداره پوست رو هم حساس نمیکنه اکثرا اونو میزنم، داروهای دیگه میزنم مثل رکتول سوزش میگیرم نمیدونم اون سوزش یعنی داره خوب میشه یا نه ولی میترسم پوست اون ناحیه رو حساس کنه زیاد نمیزنم.

یبوست هم بگیر نگیر داره مثلا پارسال پاییز و زمستان هیچ مشکلی نداشتم ولی امسال از اول اردیبهشت به مشکل خوردم،  اب و میوه بیشتر میخورم، هر چیزی که  باعث یبوست میشه کم میخورم، برنج و جوجه، قرمه سبزی، غذاهای پرحجم مثل ساندویج های بیرون که پر ملات هست، کنارشون حتما باید سالاد باشه، کیک و کلوچه های کارخونه هم  اصلا نمیخورم

دکتر گوارش رفتم ازمایش دادم گفت هیچ مشکلی نداری، بدنت اینجوریه

دوس دارم برم دکتر سنتی فک کنم طبع بدنم مشکل داره چون تست میزنم طبعم سرد و خشک هست که یکی از علایمش یبوست هست

ی دکتری میرم خودشون دستی ی پماد میسازن شبیه به وازلین هست هیچ ضرری نداره پوست رو هم حساس نمیکنه اکثر ...

دقیقا منم با رکتول سوزش میگیرم به بعضیا میسازه و اینکه خیلی جالبه که همه میگن یبوست بیشتر تو فصل سرد سراغ آدم میاد اما من خودم و چند نفر دیگه میشناسم که تو فصلای گرم یبوست میشن یه دکتری تو فامیل ما هست پزشک عمومیه دیروز دیدمش چنتا توصیه کرد گفت تنها راهش اینه که یبوست و اسهال نشید که این حرف تازه ای نبود دوم اینکه برای شست و شو از آب گرم استفادن نکنیم سوم اینکه پماد آد و تتراسایکلین و تریامسینولون رو مخلوط کنیم بعد از دفع بزنیم و اصلا اون قسمت رو با مواد شوینده حتی شامپو بچه و اینا نشوریم و بعد از شستنم حتما خشک کنیم آروم با دستمال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم با رکتول سوزش میگیرم به بعضیا میسازه و اینکه خیلی جالبه که همه میگن یبوست بیشتر تو فصل سرد ...

خیلی به اون قسمت پماد نزن

من اگه یبوست نباشم هیچ مشکلی ندارم نه درد نه هیچی، فقط باید ما خواسمون باشه یوبس نشیم ولی انگار نمیشه، بعضی اوقات بدون دلیل هم یوبس میشم، ی جا خونده بودم خانمها بیشتر از اقایون این مشکل رو دارن فک کنم بخاطر هورمون های بدنمون هست.

حالا تو فکرم ی متخصص گوارش دیگه و یک دکتر سنتی هم برم ببینم میشه ریشه ای حل کرد یا باید با این واقعیت کنار بیام همیشه حواسم به غذا خوردنم باشه

شما وقتی یبوست میشی دلدرد و نفخم داری؟ 

همیشه نه ولی بعضی اوقات  نفخ دارم، ربطی به یبوست هم نداره، یبوست هم نداشته باشم بخاطر غذایی که میخورم مخصوصا عدسی نفخ دارم، ولی دل درد ندارم.

فک کنم دل درد نشانه IBS هست

من شک کردم ibs دارم رفتم علائم IBS رو خوندم فقط از علائمش یبوست و نفخ رو دارم یعنی من IBS ندارم؟

بعد کلا هیچ درمانی هم ibs نداره باید باهاش مدارا کرد

همیشه نه ولی بعضی اوقات  نفخ دارم، ربطی به یبوست هم نداره، یبوست هم نداشته باشم بخاطر غذایی که ...

میتونه باشه من خودم گاهی دلدرد میشم ولی نفخ دارم معمولا بعد از غذا یبوست هم که گاهی هست ولی من برای نفخ یه سری چیزا رو تست کردم مثلا قرص پروبیوتیک خوردم بدتر شدم، قرص دایمتیکون اثر چندانی نداشت و باعث اسهال میشد، شربت رکولیک رو من اثر نداشت، قطره کارمینت برام نسبتا خوب بوده حداقل باعث میشه نفخ نمونه و اذیتم کنه البته از همه بهتر عرق زنیانه و دمنوش زنجبیل هم برا من مؤثره دیدم یه نفر اینجا درباره دوغ کفیر گفته بود حالا دارم تو نت دربارش میخونم ببینم چطوره آخه نمیشه که آدم سبزیجات و حبوباتو کلا حذف کنه