من به شوهرم هر روز که سر کار باشه چندین بار زنگ میزنم پیام میدم جواب نمیده میبینم تو وات آن هست همون لحظه که من زنگ میزنم آن هست ولی جواب نمیره یا اس میدم جواب نمیده تا من زنگ نزنم خودش زنگ نمیزنه دیشب بهش گفتم که عشقم میشه حرف بزنیم دلم خیلییی می خواد صدات بشنوم بعدش دیدم تو روبیکا آن هست بعد ۱۵ دقیقه جواب داد ن می خوابم گفتم خوب بخواهی بعدش چند تا سوال پرسید منم سرد جواب دادم گفت که انگار مزاحمتم شب خوش منم گفتم تو مزاحم نیستی من مزاحممتو همیشه با من مثل یک مزاحم رفتار می کنی زنگ میزنم پیام میدم نگاه می کنی جواب نمیدی  میگی وقت ندارم چطور وقت داری تو وات و روبیکا آن بشی وقتی نداری جواب من بدی من بهت امشب دارم پیام میدم تو تو روبیکا آن هستی تو وات آن هستی جواب منو نمیدی مزاحم به این میگن که تو با من رفتار می کنی 
منم اصلا دوست ندارم مزاحم کسی بشیم یا کسی با من مثل یک مزاحم رفتار کنه با شوق و ذوقی بهت زنگ میزنم اس میدم گوشی همون لحظه دستته تو وات هستی یا روبیکا ولی جواب نمیدی انگار یه مزاحمم
اگه خودم زنگ زدم که زدم نزدم که اصلا برات مهم نیستم همیشه خودم باید خبر حالم بهت بدم اونم باید زنگ بزنم زنگ بزنم اس بدم  جواب نمیدی هر موقع اگه دلت خواست یه پیام میدی و شب بخیر میگی سرم شلوغه آدم اگه بخواد با یکی حرف بزنه تموم تلاشش می کنه یه زنگ بزنه مگه میشه تو تموم روز تو ۵ دقیقه وقت نداشته باشی که جواب من بدی یا خودت یه روز زنگ بزنی حال من بپرسی ؟؟؟
ببین مزاحم به این رفتاری میگن که تو با من می کنی یه روز نیست دو روز نیست خیلیی وقته تو با من همین رفتار می کنی ولی من هر چی به خودم بیشتر دلداری میدم تو بیشتر بامن مثل یک مزاحم رفتار می کنی  بعدش خوابید دیگه جواب نداد بنظرتون چیکار کنم بهش برنگم یانه بزارم خودش خبرم بگیره؟؟ما عقدم و اون شهر دیگه هست کار می کنه خودش مهندسی می کنه و سرکارگره هر چقدرررر سرش شلوغ باشه  یعنی نمیتونه جواب من بده؟؟؟