2777
2789
عنوان

تورا خداا کمکم کنید چه رفتاری بکنم با این شوهرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 41 پست
چقد کار بدی می‌کنه😐درکت میکنم این خیلی کار رو مخیه از نظرم با پیام های طولانی یا جنگ درست نمیشه&nb ...

عزیز خیلی بهش با آرامش گفتم دیگه کم آوردم نتونستم با آرامش بگمممممم 

آره حرف آخری درست گفتی خیلی در دسترسش بودم

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
از اول همینجوری بود ؟

نه الان بدتر شده

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز خیلی بهش با آرامش گفتم دیگه کم آوردم نتونستم با آرامش بگمممممم  آره حرف آخری درست گفتی خی ...

اگه گفتی توجه نکرده پس توهم مثل خودش رفتار کن 

زنگ نزن بهش 

اگه زنگ زد بهت جواب نده بعده چند ساعت پیام بده بگو زنگ زده بودی چیکار داشتی 

بزار بفهمه تو محتاج حرف زدن باهاش نیستی 

واقعااااا؟؟؟؟؟؟ خیلیییی خسته ام  اگه این بار بزنگم شخصیت خودم آوردم پایین مگه ن؟؟؟؟

صد در صد

شما دلخوری خودتو بیان کردی ولی نه توجیه کرده نه معذرت خواهی بخاطر کم توجهی 

پس اصلا تماس و پیام نده ببین چه عکس العملی نشون میده 

من کلا حس میکنم خیلی پیگیری  البته حق داری خب نگرانی شوهرته  منم اینجوری بودم قبلا  ...

خسته شدم بخدااا دیگه توان ندارم 

صد در صد شما دلخوری خودتو بیان کردی ولی نه توجیه کرده نه معذرت خواهی بخاطر کم توجهی  پس اصلا ...

اگه آخر شب اس داد و گفت چرا خبرم نمی گیری چجوری جوابش بدم؟؟

خیلییی درد داره بخدااا دیگه خسته شدمممممم

یه چند وقت دوری لازمه تا دلتنگت بشه و قدرت رو بفهمه

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
چطور حلش کنم خسته شدممممممم خیلیییی درد داده اس هام میبینه زنگ هام میبینه همون لحظه تو وات ان هست ت ...

درکت میکنم میفهممت ..تکلیفت و مشخص کن 

میتونی تا آخرش با همچین آدمی که بهت بی محلی میکنه بمونی ؟ به نیاز ها و خواسته هات نه توجه میکنه نه ارزش قائل میشه نه انقدر عاشقه که ناراحتیت ناراحتی اونم باشه 

و از اونجایی که از هم دور هستین و اصلا مشخص نیست ببخشید اینو من طبق تجربم میگم، و ماجرا خیانت بود 

خواهرانه بهت میگم خوب پیگیری کن بزار خودش زنگ بزنه وقتی زنگ زد درکمال ارامش و خونسردی ( ظاهری)ازش سوالاتتو بپرس اگه دیدی جوابای منطقی داشت که هیچی اگه نداشت بگو من میخوام جدی تر به ازدواجمون فکر کنم یا با من رک و روراستی و دیگه تکرار نمیکنی یا اینکه بریم مشاوره قبل ازدواج یا یه فکر جدی تری کنیم!

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋
اگه آخر شب اس داد و گفت چرا خبرم نمی گیری چجوری جوابش بدم؟؟

خودتو مشغول نشون بده 

بگو مثلا داشتم کتاب میخوندم یا داشتم فلان کارو انجام میدادم ..هرچی بیشتر کم محلی کنی و دست نیافتنی باشی بهتره

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

سلاممم گلم.دوران عقد اتفاقا مردا خیلییی پرشور و هیجان هستن واقعا عجیبه.خیلییی بی احساسه شوهرتون.

الان توی عقد اینطوره بعد توی زندگی چطوره دیگه؟به نظرم انسانها به محبت و احساس نیاز دارن. یه حس خوب میده وقتی یکی احوال آدمو بپرسه.پیام بده.پیش قدم بشه.این شوهرتون باعث دلشکستگی شما میشه توی زندگی‌.

ارزش زندگی کردن نداره

نه الان بدتر شده

عزمزم ساناز اسبقی یه مربی قانون جذب در زمینه ی عشق و ازدواج هست ، میگه حال خودت رو خوب کن مرتب باشگاه برو ، برقص ، برای خودت خرید کن ، طلا آویزان کن ، آرایش کن ، شاد باش ، بگو بخند و خوش بگذرون بعد عشقت هم به زندگی بر میگرده ،