2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاین لطفا 🥲🥺

151 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من ده روز بعد از پریودیم دچار خونریزی

شدم اولش به صورت لخته کوچیک بود با

رنگ تیره (حالت قهوه ای  - سیاه )

پنج روزی ای طوری بودم تا رفتم دکتر یسری

قرص برا عفونت داد پنج شش روزی هست

مصرف میکنم رنگ خونم به حالت طبیعی

برگشت ولی هنوز خونریزی دارم 😢🥺

کسی میدونه چیکار کنم که خونریزیم بند بیاد دهنم سرویس شد دیگه😭

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید دوره ی درمانیتو کامل کنی .شاید ضعف بدن داری چون خونریزی ضعف بدنتو زیاد میکنه.باید غذای مقوی بخوری ماهی باعث کم شدن خونریزی میشه البته فشار خونت هم نباید بره بالا .بخور دادن کاه جو هم کمک کننده هست .برای من که اینطور بود نمیدونم مضرات هم داره یانه .چند سالتونه؟سابقه سقط جنین دارین؟ 

عزیزم باید دوره ی درمانیتو کامل کنی .شاید ضعف بدن داری چون خونریزی ضعف بدنتو زیاد میکنه.باید غذای مق ...

نه عزیزم تازه یه ماه که عقد کردم 21 سالمه

امونمو  بریده بود تا همین دو هفته پیش درگیرش بودم کلی قرص خوردم کلی سوزن زدم تا خونریزم قطع شد دکتر گفت که از استرس و تغییر اب و هواست 🙁🙁 ولی احساس میکنم  یه چیزیم هست  

چجوری کاه جو بخور بدم ?

کاه جو را بزارید داخل ظرفی بجوشه بعد بشین روی صندلی و دور خودت پارچه ای چیزی بپیچ  و ظرف رو طور بزار که بتونی اون قسمت رو بخور بدی یه کم سخته ولی میشه عزیزم .من خودم هم انجام دادم بهتر شدم 

کاه جو را بزارید داخل ظرفی بجوشه بعد بشین روی صندلی و دور خودت پارچه ای چیزی بپیچ و ظرف رو طور بزار ...

مرسییییی عزیزممممم حتما امتحان میکنم😍♥

برنامه غذاییت چطوره عزیزم؟ چیزهایی که برای زخم و خونریزی خوبه زیاد بخور .مثل ماهی و آناناس تخم مرغ و سعی کن چیزهایی که فشار خونتو میبره بالا نخوری مثل چیزهایی که کافئین دارن انواع قهوه و چایی و زعفران اینها رو نخور .اگر خونریزیت بند اومده بخاطر استرست حتما برو ورزش  پیلاتس خیلی خوبه و کمک کننده .

برنامه غذاییت چطوره عزیزم؟ چیزهایی که برای زخم و خونریزی خوبه زیاد بخور .مثل ماهی و آناناس تخم مرغ و ...

برنامه غذایم خوبه چیزای مقوی زیاد میخورم در کنارش انواع قرص های کلسیم ویتامین اهن ...میخورم

قهوه و اینا نمیخورم در حد یه نصف لیوان فقط چای میخورم 

چیبس پفک  همبرگر  سوسیس پیتزا وحشتناک میخوردم چجوری هر روز باید میبود تو برنامه غذایم واگر نه روزم شب نمیشد که به مرور اونم قطع کردم 

خدایش استرس نداشتم استرسای من فقط در حد امتحانامه 😂😂

وای آره استرس امتحان خیلی بده 🤕ایشالا که خوب بشی عزیزم .نگران نباش .اگه شهری زندگی می‌کنید که آبش سنگینه هم حتما از آب تصفیه کن استفاده کنید .اینم آخرین چیزی که به ذهنم می‌رسید بود .چون یه دوستی داشتم اونم مثل شما شده بود همه چیز هم رعایت می‌کرد فقط به یه شهر دیگه رفته بود و آب اونجا بهش نمیساخت.هم دل درد همیشگی داشت هم پریود های شدید .آب خونشون رو تصفیه کننده زدن خوب شد .

وای آره استرس امتحان خیلی بده 🤕ایشالا که خوب بشی عزیزم .نگران نباش .اگه شهری زندگی می‌کنید که آبش س ...

استرسام اونقدی نیست که بخواد سیستممو به هم بریزه 😢😂

مرسی عزیزدلمممم

اره دانشگاه اومدم یه استان دیگه احساس میکنم اب و هواش زیاد بهم نمیسازه🙁

عزیزم دعاکن خوب شم از بس حرص خوردم دیگه نا ندارم  دیگه سرویس شدم 😢