2777
2789

خانما من واقعادیگ موندم باید از چ راهی وارد شم ک این مشکل حل بشه

شوهرم خیلی دوسم داره و رفتارش توی خونه خوبه

اما وقتی باکسی بیرون میریم انگار اصلا منو نمیشناسه

مثل قبل محبت نمیکنه

از خجالتم نیس این مشکل ولی انگار محبت ب منو محدود ب خونه میدونه

دیروز بغضی سدم همش با همسفرامون حرف میزد 

همسفرمون زنشو بغل میکرد تعریفشو میکرد ...

‌ولی شوهرم تنها فقط ایممو صدامبکرد و هیچوقت تعریفمو نکرد

بخدا حسود نیستم فقط دل نازکم محبت میخام

باهاشم حرف زدم میگ اینجور نیس و درست نشده

پاکسازی پوست💆🏻‍♀️💚 / سوالی راجب پوست و مو دارید در خدمتتونم💜 / موسیقی رفیق دردامه💛 / عشقم نفسم وصله ب بودنت❤️ / شیراز🧡

بدم میاد از مردایی که تعریف زنشونو تو جمع میکنن

خب الان چیکار کنیم عاشق زنت بشیم

راست میگی یجوری باهاش باش که قلبا بدونه دوسش داری اه اه

اسی همش نمایشه ابدا حسادت نکن

اتفاقا شوهرت خیلی بیشتر از همسفرتون که زنشو دوست داره شما رو دوست داره

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میاد از مردایی که تعریف زنشونو تو جمع میکنن خب الان چیکار کنیم عاشق زنت بشیم راست میگی یجوری ب ...

عه ینی من در اشتباهم؟

پاکسازی پوست💆🏻‍♀️💚 / سوالی راجب پوست و مو دارید در خدمتتونم💜 / موسیقی رفیق دردامه💛 / عشقم نفسم وصله ب بودنت❤️ / شیراز🧡
همسفرتون چقدبیعقل که جلوی شمازنش رابغل میکرده.. اینا که فازشون اینجوریه میخان درملاعام چی راثابت کنن

اهوم همین رفتارشون باعث شد من فکنم چون شوهرم اینکارارو ننیکنه ینی حسی بم نداره

اهوم همین رفتارشون باعث شد من فکنم چون شوهرم اینکارارو ننیکنه ینی حسی بم نداره

ابراز علاقه فیزیکی زن وشوهر فقط درخلوتشون هست. جلوی چشم دیگران فقط ابروریزی وعقده ای بودنشون راثابت میکنه

ابراز علاقه فیزیکی زن وشوهر فقط درخلوتشون هست. جلوی چشم دیگران فقط ابروریزی وعقده ای بودنشون راثابت ...

👌🏻👌🏻👌🏻

عه ینی من در اشتباهم؟

بله عزیزم شک نکن

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.