2777
2789
عنوان

مینویسم برای محبوبم !!!

107 بازدید | 8 پست

محبوبِ من خوب میدانی که با چه علاقه و اشتیاقی زندگیمان را شروع کردیم

میدانی که خیلی دوستت دارم ..و در گمراه ترین روز زندگیم امدی

من فقط ۱۳ سالم بود و فکر میکردم نمیتوانم..سخت است اداره ی یک زندگی مشترک ولی تو آنقدر باتجربه و پخته بودی ک زندگی خوبی داشتیم

۴ سال کنارهم زندگی کردیم ..اما فقط ۴ سال!!

وقتی از سرکار میامدی و صدایم میزدی موی طلایی من

نمیدانی چ حس خوبی داشت.

اما وقتی دردهایم را میدیدی حالت صورتت عوض میشد و توام اندازه من درد روحی میکشیدی

سردردهای مکرر

ازمایش و درنهایت مشکوک به سرطان !!!!!

محبوبم تو هنوز نمیدانی ک دلبر ۱۷ساله ات احتمالا باید با سرطان دستو پنجه نرم کند

محبوب من ان روز که دکتر گفت :خانوم مشکلتون چیه؟هیجی سردرد دارم؟ لبخند ریزی زد و گف اوه چ هیچی ای خانم مشکوک به سرطانید سرطان مغز و استخوان و یا خون.

نمیدانی هیچ ب خودم فکر نکردم هیچ ب مرگم ب نبودم فکر نکردم

فقط به دوچیز فکر کردم.و با بغض پرسیدم آآآ آ آقای دکتر موهام میریزه؟

خندید و گفت نترس دخترجون نمیریزه حالا شایدم سرطان نباشه اگ شیمی درمانی بشی بله میریزه

و من هزار بار درسرم پلی شد دلبر موطلایی من ینی چی

همان لحظه ب مادرم فکر کردم

به تحمل رنج و سختییی ای که قراره بعد من بکشن.

من نگران خودم نبودم نگران موهایم بودم 

امروز ۷روز است که من مشکوک به سرطانم تو هروقت از سرکار می آیی و میگویی چراحوصله نداری و من نمیتوانم بگویم منتظر جواب ازمایش کوفتی ام......‌

ولی خوب میدانم موقعی ک سرما میخوردم التماسم می‌ردی دارو بخور تو درد داری منم درد میکشم ...الان که سرطان دارم میخواهی چه بگویی چجوری دلبر نازک نارنجی لوست را زبان بگیری

تو که من یروز خونه نمیشدم ۲۰بار زنگ میزدی و میگفتی میخوام صداتو بشنوم قشنگم.

ولی اگ الان برای امیشه نباشم باید چه کنی؟

خودم مهم نیستم فقط موهام...فقط موهام و فقط موهام

اگه التماست کردم و گفتم بزار جدا بشیم برپایه ی بی وجدانی و خیانتم نگزار ..بدان که دلبربت نمیخواهد اب شدنش را ببینی

و پوست و استخوان شدنش را 

اخر تمام سن من ۱۷سال است

مگر این بیماری لعنتی نمیداند مادرم ب اندازه کافی شکسته..مادرم دیگر توان داغ دیدن ندارد...چرا باید بازهم با روان ما بازی کند...

روزهای اخرین زندگیم را میا آیم و خیلی محکم بغلت میکنم محکم تر از حد تصورت و به تو میگویم ک خیلی دوستت داشتم

محبوبم!!!!!همه ی شهر سر عشقمان قسم میخوردن سر پاکی نفس هایمان و میگفتند شما بعد ازمرگم باید توی قبر بخوابید جدانمیشید

ولی این سرطان لعنتی دارد جدایمان میکند ناراحت نباش چرا ک مرگ حق همه ی ماست 

از طرف دلبرت :قالی روفرشی کرمون

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

مطلب حاوی طنز بود

تو بخند غمت نباشه ایشالله هیچ وقت دچارش نشی ولی کاش ی درصد یادبگیریم یکی با تمام دردش با اشک اهش میاد تایپ میکنه منتظر نظرشما نیس صرفا میخواد خالی بشه و بیهوده حرف نزنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بخند غمت نباشه ایشالله هیچ وقت دچارش نشی ولی کاش ی درصد یادبگیریم یکی با تمام دردش با اشک اهش میا ...

۱۳ سالت بود ازدواج کردی؟

میدونی اگه هرکجای دنیا غیر ایران شوهرت اینکارو میکرد به جرم کودک آزار و پدوفیل بودن یه حکم مافوق سنگین براش میبریدن؟ الآنم که تازه هفده سالته یعنی هنوز همچنان زیر سن قانونی هستی

واقعاً نمیدونم تو کله بعضی پدر مادرا چی میگذره که حاضر به همچین کاری میشن...

پ.ن: بابت سرطان هم متاسفم واقعاً (اگه سرکاری نباشه) زندگی همینه دوست من! کاریش نمیشه کرد

برو جلو امیدوارم جزو اون چند درصدی باشی که شکستش میدن💪

۱۳ سالت بود ازدواج کردی؟ میدونی اگه هرکجای دنیا غیر ایران شوهرت اینکارو میکرد به جرم کودک آزار و پد ...

مگه من گفتم درباره سنم نطر بدی و بگی ک جرا زود ازدواج کردی؟

داخل متنم اشاره کردم خیلی سختم بود و فکر میکردم نمیتونم از پس زندگی بربیام ولی تونستم و شد و زندگی خوبی داشتم و خوب مبدونم زیر سن قانونی ام....ولی واقعا خبلییی سخت بود وسططط گزیه اون کامنتتو دیدن خیلییی خداسدت نیاره

مگه من گفتم درباره سنم نطر بدی و بگی ک جرا زود ازدواج کردی؟ داخل متنم اشاره کردم خیلی سختم بود و فک ...

I'm sorry babe 🙏

ولی بقول شوپنهاور: دنیا جای تخمی‌ایه زیاد هم ناراحت نباش

اگه برای اطرافیانت ناراحتی و دلتنگ میشی، سعی کن :۱. خودتو حداقل به ظاهر پیششون قوی نشون بدی(شاید اصلا خوب شدی)

۲. از روزهای باقیمانده کنارشون حداکثر استفاده رو ببر

حرفات باعث ناراحتم شد دختر 

چرا فکر میکنی این بیماری بی درمانه؟ 

چرا انقدر بزرگ میبینیش؟

یه آشنایی داشتیم سرطانش غیر قابل درمان بود 

همه منتظر بودن بمیره تا دم مرگ رفت 

الان داره با بچهاش زندگی می‌کنه!

تو جوونی خودتو تو آیینه نگاه کن داری غصه چی رو میخوری؟

باید با شوهرت درمیون بزاری هر طور که شده

یه چیز دیگه هم بگم 

خوبه دکتر گفته مشکوکه !

یعنی شاید الکی باشه و تو بعدا بهش بخندی 

هر دردی درمون داره درمون هم نداشته باشه خدایی هست که ببینه بندش لایق حیاته 

بجای نشستن و الکی زانو غم بغل کردن برو به زندگیت برس 

آهنگ بزار عین خیالت نباشه چی فرض کردی این بیماری رو؟

حمید هیراد هم سرطان داره 

روحیه شو ببین 

چند سال هم هست که درگیر این بیماریه 

باید بیوفته بمیره؟

موهاش ریخته؟

بیماریت وخیم باشه با فعالیت زیاد شیمی درمانی موهای آدم کم پشت میشه کچل نمیشه که ...

اینا هم به کنار 

غصه موهاتو میخوری؟ مو دوباره در میاد

یکم به خودت بیا یکم بخند 

وقتی تاپیکتو خوندم دلم میخواست اگه کنارت بودم یدونه میزدم تو صورتت (ببخشیدا) 

تو الان اوج جوونیته نباید که ناراحت باشی

حرفات باعث ناراحتم شد دختر  چرا فکر میکنی این بیماری بی درمانه؟  چرا انقدر بزرگ میبینیش؟ ...

«راه‌هایی برای درمان سرطان مغز استخوان وجود دارد که شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی، درمان با سلول‌های بنیادی، پیوند مغز استخوان و درمان هدفمند هستند.»

«خوشبختانه این بیماری(سرطان خون) به یاری زیست شناسی مولکولی بیش از پیش شناخته شده و از این جهت نکته قوتی برای افرادی است که بر این باورند این سرطان درمان ندارد. سرطان خون نیزبه مانند دیگر سرطانها ناشی ازرشد و تکثیر بی نظم سلول ها است که در خون، مغز استخوان و دستگاه لنفاوی شناور میشوند.»

اینارو از گوگل آوردم بخون. ببین ‌‌‌‌‌پس اگه خدایی نکرده آزمایشت مثبت بود و اگه سریع اقدام به درمان کنی حالت میشه عین روز اول

با شوهرت هم درمیون بزار عاقلانه ترین راه همینه 

اون دوست داره همین که بغلت بگیره آروم میشی 

کدوم شهر زندگی میکنی؟ از شوهرت بخوا برای درمان برید به شهر های بزرگ تر مثل تهران 

تاکید میکنم هرجا میری بیمارستان قم و شهر های استان همدان نرو باشه؟

«راه‌هایی برای درمان سرطان مغز استخوان وجود دارد که شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی، درمان با سلول‌های ...

به خدا توکل کن ایشالا همه چیز حل میشه بسپار دست اون♥️

به امید روزی که تاپیک سلامتیتو ببینم قشنگم 😘🌹