2777
2789
عنوان

قلب خونین من💔💔💔💔💔💔

76 بازدید | 6 پست

همین یکم پیش کات کردم. بیشعور یکم تلاش نکرد نگهم داره. منم شخصیت دارم غرور دارم دیگه. ساعت های طولانی منو بیخبر میذاشت گفتم اشکال نداره. دیگه روزانه منو بیخبر میذاشت. گوشی بیصاحابت همش پیشته. چجوری پیامام رو ندید میگیری جواب نمیدی؟

از اول اینجوری نبود. یهو به پول و پله رسید عوض شد. دختر داییم بهم میگه انقدر خوشگلی خوش اندامی خوش اخلاقی کتابخونی و... یه عالمه ازم تعریف کرد گفت هر پسری آرزوشه تورو کنارش داشته باشه. این عوضی ولی نخواست. بهم میگه اولویتش پوله! بعد میگن دخترا پول پرستن... بهم گفت اگر پول نداشتم ولم میکردی😂 گفتم مگه گشنه بودم بخاطر پول باهات باشم؟(تازه جالبه در صورتی اینو میگه که تا حالا هیچی برام خرج نکرده! من چجوری بخاطر پول باهاش باشم؟)

از اول اینجوری نبود. یهو به پول و پله رسید عوض شد. دختر داییم بهم میگه انقدر خوشگلی خوش اندامی خوش ا ...

بهم میگه بابا نداشتی دلم برات سوخت. چقدر یه آدم میتونه حیوون باشه؟ همه قراره یه روزی بابا و مامان نداشته باشیم. یکی دیرتر یکی زودتر. مگر اینکه خودمون اول بمیریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا اینطوری ان

چقدر الان توی اینستا و..میگن به پسرا زیاد توجه نکنید

ی بنده خدایی میخواست همین کارو با من کنه 🤣 برعکس شد

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بهم میگه بابا نداشتی دلم برات سوخت. چقدر یه آدم میتونه حیوون باشه؟ همه قراره یه روزی بابا و مامان ند ...

حیف من واقعا حیف من. به کی دل بسته بودم. دخترا هرگز پسرارو جدی نگیرین هرگززززز. نمیدونین این چجوری باهام حرف میزد نمیدونیننننن. چجوری قربون صدقم میرفت بهم میگفت زنمی حتی😂😂اولین بارم بود وارد رابطه میشدم. حتی با پسری حرف میزدم. نمیدونستم انقدر راحت میتونن دروغ بگن ولی حالا خوب میدونم. خیلی خوببب.

حیف من واقعا حیف من. به کی دل بسته بودم. دخترا هرگز پسرارو جدی نگیرین هرگززززز. نمیدونین این چجوری ب ...

اینو اینجا مینویسم یادگاری

یادم بمونه چه آدم مضرخرفی رو از دست دادم راحت شدم