2777
2789
عنوان

ازدواج!

324 بازدید | 33 پست

بچه ها خسته شدم 

میخوام ازدواج کنم من ادمی نیستم که تن به روابط متعدد بدم و اهل دوست پسر بازی باشم 

با وجود ۲۱سال سن

اهل نماز اول وقتم 

فوق العاده زیبام، 

خیلی خوشتیم و باحجابم 

شخص میانه رویی هستم

صادر کننده ام ،دوتا شرکت دارم توی ایران و انگلستان، از خانواده موجهی هستم خیلی با درکم ،خیلی لطیفم به موقش (بجز موقع کارم)

خیلی خوش مشرب، و اهل مطالعه هستم 

توی استان خودمون از خانواده سرشناسی هستم 

خانواده فوق العاده خوشبختی دارم 

از بچگی خیلی خلاق بودم و توی مسابقه های مالی که دانشگاه های برتر برگذار میکردن رتبه دار بودم و فوق العاده خلاق و ایده پردازم 

با وجود روابط عمومی بالایی که دارم به ندرت کسی خاستگاری میکنه و اگر میکنه هم یا هم تراز من نیست و کفویت نداره باهام و یا میان به خودم میگن ولی اقدام خانوادگی  نمیکنن منم نمیتونم روی حرفاشون حساب باز کنم و توی تله عاطفی بیوفتم 

از طرفی نمیتونم خودم رو اینطور به جامعه عرضه کنم که چون در زمینه مالی و اجتماعی موفقم یک گزینه خوبم ،من چند ساله پیاپی دارم مطالعه می کنم و قدرت حل مسئله و کنترول بحرانم رو و گفتگو کردنم رو بالا بردم بقدری که کمتر تعارضی رو خراب می کنم و به جاهای باریک میرسونم ،برای ایندم خیلی ساختن ایندم خیلی همت کردم تا الان و دوست دارم ثمره بخش باشه .....دوست دارم سروسامون بگیرم.

از توسل مکرر به خدا و اهل بیت خسته و رنجور شدم .... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون این روزا کمتر کسی میره از تو دخترای تو ویترین خواستگاری کنه اکثرا دوست میشن بعد ازدواج میکنن با ...

وقتم چی میشه اونوقت ؟

ضریب ریسکش بالاست که به جای مشخصی ختم بشه

نمیتونم انقدر ریسک کنم ابجی...

۱. توقعتو بیار پایین پسری که تو این شرایطی که گفتی به پای تو برسه کم پیدا میشه

۲. تو حوزه بری بگی برات خواستگار میفرستن

۳. بگو دور و برت تو مسجد تو هیئت بگن که دختر خوبی هستی و اینا پیدا میشه

خوشبخت بشی ❤️

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
وقتم چی میشه اونوقت ؟ ضریب ریسکش بالاست که به جای مشخصی ختم بشه نمیتونم انقدر ریسک کنم ابجی...

اره عزیزم تو میتونی ریسک نکنی ولی میگم جواب سوالت ک چرا با اینهمه خوبیت خواستگار نداری اینه

۱. توقعتو بیار پایین پسری که تو این شرایطی که گفتی به پای تو برسه کم پیدا میشه ۲. تو حوزه بری بگی ب ...

ابجی توقعم درحد هم تراز خودم هست 

راستش هستن ...من چندتایی مشابه خودم دیدم ولی نمیدونم با وجود اینکه مقداری هم ترازیم چرا اقدام نمیکنن برای جلو اومدن و اشنا شدنمون..

۱. توقعتو بیار پایین پسری که تو این شرایطی که گفتی به پای تو برسه کم پیدا میشه ۲. تو حوزه بری بگی ب ...

خجالت میکشم مستقیما بگم بگردن واسم....

از طرفی برخی مواقع میرم هیئت و مسجد که متاسفانه کم کاری از خودم هست و بی توفیقی..

اره عزیزم تو میتونی ریسک نکنی ولی میگم جواب سوالت ک چرا با اینهمه خوبیت خواستگار نداری اینه

الهی قربونت بدم اینو که نمیشه گفت خاستگار !

دیروز یه پسر اهل بصره به من میگه من زیبا نمیخوای با من ازدواج کنی 😐 الان اینو میشه گفت خاستگار ؟

بنظرم تا نیاد خونه و جلوی خانوادم افتابی نشه و با بزرگش نیان با بزرگم حرف بزنن خاستگار محسوب نمیشه 

ابجی توقعم درحد هم تراز خودم هست  راستش هستن ...من چندتایی مشابه خودم دیدم ولی نمیدونم با وجود ...

پسرای الان دوست ندارن مسئولیت زندگی رو قبول کنن مسئولیت پذیر نیستن عزیزم 💔

ببین این نصیحت من خواهرانس خب من خودم هم وضعیتم متوسطه ولی پسرایی که پایین تر از خودم هستن حالا تو کار یا موقعیت اجتماعی رو قبول میکنم همیشه همه چیز موقعیت اجتماعی یا موقعیت کاری نیست دوست من براش خواستگار میومد گریه میکرد که مثلا چرا طرف شغلش آزاده من می‌خوام تحصیل کرده باشه مثل خودم ولی این اشتباه محض هست چون من پسرای هم کفو خودمو با پسری که پایین تره ولی آدم خداشناس و اهل زندگی هست مقایسه میکنم میبینم اتفاقا پسر پایین تره بیشتر به درد زندگی میخوره و باهاش خوشبخت ترم پس تو انتخابش شک نمیکنم

خجالت میکشم مستقیما بگم بگردن واسم.... از طرفی برخی مواقع میرم هیئت و مسجد که متاسفانه کم کاری از خ ...

نگو مستقیم بگردن مثلا به مادر یا خواهرت سربسته و به شوخی از شوهر بگو یا تو حوزه هم بری بگی مجردم خودشون برات جور میکنن اصلا نمی‌خواد بگی می‌خوام ازدواج کنم 

پسرای الان دوست ندارن مسئولیت زندگی رو قبول کنن مسئولیت پذیر نیستن عزیزم 💔 ببین این نصیحت من خواهر ...

.... ابجی این خیلی خوبه که میتونی با همچین پسری اجازه شروع بدی ...

واسه من ناممکنه ..احساس می کنم تکیه گاه نیست و در شانم نیست و هم تراز نیست با من 

دوست ندارم مدیر مالی خونه باشم و بارها گزینا هایی اومدن باهام صحبت کردن همه چیزشون با من تطابق داشت منتها خانوادگی اقدام نمیکردن.... و فقط صحبت میکرد ،رنجور شدم کاش کسی اینجوری وقت کسیو نگیره..

نگو مستقیم بگردن مثلا به مادر یا خواهرت سربسته و به شوخی از شوهر بگو یا تو حوزه هم بری بگی مجردم خود ...

مدتها پیش میخواستم توی درس آزاد های حوزه شرکت کنم 

حرف خیلی خوبی زدی !✨