2777
2789
عنوان

این رفتارای اقا نشونه چی هست

318 بازدید | 9 پست

اول اینکه خانوم قبلا یبار جداشده باوجود مخالفتای خانوادش راضی به ازدواج شدن وازدواج کردن قبلا نسبت به خانوم اعتماد بنفس بالایی داشت ولی بایسری کارای بنظر میاد اعتمادبنفسسو نسبت به خانوم ازدست داده .اینکه خانوادش نمیخوان عروسشون زیاد بافامیل رفت وامد کنه که مبادا بفهمن طلاق گرفته وازش سوال کنن.شوهرشم تحت تاثیز حرفای خانوادش قرار گرفته.گرچه قبول نمیکنه.باهاش بیرون نمیره بیرون بره اشنایی همکاری ببینه شیشه ماشینشو میده بالا.توجمع کنارش نمیشینه.سه بارموقع دعوا اعتراف به پشیمونی از ازدواجش کرده.گرچه الان میگه موقع دعوا عصبانی بودمو یه حرفی زدم حرفاشو کاراشو گردن نمیگیره.

جاهل به تمام معنا ؛ خانواده سنتی که آبروی واهی از آرامش پسرشون بالاتره ؛ اقوام فضول و در آخر شما که حساس بودین چرا اومدین خواستگاری خانم مطلقه

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا خودش راستش رو گفته دیگه پشیمونه از ازدواجش و خودشو قایم میکنه شاید نمیخواد کسی خانم رو بشناسه و می‌ترسه که یکی بفهمه خانم مطلقه ست هنوز انقدر عقلش رشد نکرده و بالغ نشده که پای انتخابش وایسته 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
طلاق بگیر

خانم یبار جداشدن .اینکه بچه دارن.تاحالامشکلی بین خودشو خانواده شوهرپیش نیومده که حرمتابشکنه وبشدت به هم احترام میزارن چه شوهر چه خانوادش.ولی یسری رفتارای غیرمستقیم دارن

دقیقا خودش راستش رو گفته دیگه پشیمونه از ازدواجش و خودشو قایم میکنه شاید نمیخواد کسی خانم رو بشناسه ...

همه میدونن همکاراش.چون خانوم رو قبلامیشناختن.ولی فامیلاخبردارن فقط نمیخوان فامیلاجرات کنن سوالی بپرسن

همه میدونن همکاراش.چون خانوم رو قبلامیشناختن.ولی فامیلاخبردارن فقط نمیخوان فامیلاجرات کنن سوالی بپرس ...

پشیمونه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
پشیمونه 

قبلش اینطورنبود حرفای خانوادش اوایل ازدواج که فامیلی زنو براهمه یچیز دیگه میگفتن انگارکس دیگه رو بجای این زن معرفی میکردن برافامیل.میگفتن هرکی گفت زنت کیه واین حرفا مسخصات اشتباهی بده نشناسن که نتونن برن کنجکاوی.لعداین قضایا رفتاراش تغییر کردالبته ن درهمه شرایط فقط مواقع بیرون رفتن.اینارم هم خانوم توگوشی شوهرش قسمت پیاما دیده