2777
2789
چجوری اشنا شدین؟  جدا شدین؟

من پزشک هستم و برای خانواده ایشون جراحی انجام دادم 

و از این طریق اشنا شدیم عزیزم 

زندگی مثل دوربین عکاسی میمونه روی مسائل مهم زوم کن و از لحظات خوبت عکس بگیر. نکات منفی رو بهبود بده و اگه کارِت خوب پیش نرفت ... کافیه یه عکس دیگه بگیری!️🩵✨                                                      به قول مولانا:«هر چیزی در خیال بگنجد واقع است»پس تصورش کن:)✨                                       - نه ت‍‌قدی‍‌ره- نه قسم‍‌ت- ن‍‌جنگ‍‌ی،نمی‍‌رسی✨💪🏻
والیبالیست چون قدش بلنده🥲😂

🤣فق قدش؟ 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پزشک هستم و برای خانواده ایشون جراحی انجام دادم  و از این طریق اشنا شدیم عزیزم

اخلاقشون چطور بود با شما؟ 

بالاخره شما مهاجرت کردی و هم وطن نبودی

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
دلیل تون رو میگین 

حمله نکنین سرم

توی همه مشاغلدهم ادم خوب هست و هم بد

ولی تو اطرافیانم هر کی بانکی ازدواج کرد یا شوهرش زن باز بود زن میاورد خونه یا هرزه و لاشی بود جدی میگماااااا یعنی ادم درست حسابی بینشون خیلی خیلی کم دیدیم حالا الان یکی میاد میگه اشنای ما تو بانکه ادم خوبیه خب درسته ولی خیلی خیلی کمه....

من باشم قبول نمیکنم مگه ما چند سال قراره زندگی کنیم که عمرمونو با ادم هرزه بگذرونیم

🤣فق قدش؟ 

بله من دقیقا همینقدر ظاهربینم😂

ملیتش چیه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

معاون 

با خارجی و فرهنگ متفاوت کنار اومدن سخته باید آینده رو هم دید 

مهاجرت برای من سخته چون خوب یا بد به کشور خودم و فرهنگ و آدماش وابسته ام 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

والیبالیست ایرانی😁

شوخی کردم

نه ازدواج با خارجی رو نمیپسندم

بخاطر تفاوت فرهنگی زیاد اذیت میشم 

همون بانکی ایرانی بهتره 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

تو هر قشری خوب و بد هست  به نظرم این ملاک نیست  بازم نمیدونم

آخه اساس بانک ربا ست چه برسه اینکه بری توش و چشم ببندی رو سودی که میگیرن

قشر والیبالیست اونم خارجکیش که بماند یه زن میخوان مث زن سپهر حیدری یا شوهر کیمیا علیزاده نهایتش

نمیدونم چرا ورزشکاران حرفه ای و ملی اکثریتشون شبیه به همن

اخلاقشون چطور بود با شما؟  بالاخره شما مهاجرت کردی و هم وطن نبودی

من ملیت این کشور رو گرفتم و مشکلی از این بابت نبود 

هرچند به دلیل بی ادبی های ایرانی ها به بازیکن هاشون، زیاد چهره جالبی از ما به یاد ندارن.... 

ولی درکشون بیشتر از این بود که همه رو عین هم ببینن 

زندگی مثل دوربین عکاسی میمونه روی مسائل مهم زوم کن و از لحظات خوبت عکس بگیر. نکات منفی رو بهبود بده و اگه کارِت خوب پیش نرفت ... کافیه یه عکس دیگه بگیری!️🩵✨                                                      به قول مولانا:«هر چیزی در خیال بگنجد واقع است»پس تصورش کن:)✨                                       - نه ت‍‌قدی‍‌ره- نه قسم‍‌ت- ن‍‌جنگ‍‌ی،نمی‍‌رسی✨💪🏻

زندگی با ورزشکار معروف و حرفه ای هیجان انگیز ولی سخته باید به خیلی چیزها عادت کرد تمرین و اردو های طولانی مدت،نگاه های مردم،زیر ذره بین بودن همشگی،ابراز احساسات شدید از هر دو جنس این زندگی ها روحیه ی قوی میخواد

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
زندگی با ورزشکار معروف و حرفه ای هیجان انگیز ولی سخته باید به خیلی چیزها عادت کرد تمرین و اردو های ط ...

دقیقا همین هست 

من تجربه شو دارم 

خیلی باید قوی و خود ساخته باشی 

چون ممکنه دو ماه نباشن

تجربه ثابت کرده شغل بانکی اسم قشنگی داره ولی هیچ سودی و هیچ آینده ای ندارد مخصوصا معاون و رییس بانک که کارشون سر و کله زدن با مردمه

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
حمله نکنین سرم توی همه مشاغلدهم ادم خوب هست و هم بد ولی تو اطرافیانم هر کی بانکی ازدواج کرد یا شوه ...

😂نمیدونم والا