2777
2789

سعی کن زبانشون رو هم یاد بگیری

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

عزیزم شما لهستان زندگی میکنی؟  زبان لهستانی بلدی چطوریه؟  دوس دارم یاد بگیرم

اره ورشو هستم 

بله بلدم دیگ مادرم لهستانیه 

زبان سختیه خب

زندگی مثل دوربین عکاسی میمونه روی مسائل مهم زوم کن و از لحظات خوبت عکس بگیر. نکات منفی رو بهبود بده و اگه کارِت خوب پیش نرفت ... کافیه یه عکس دیگه بگیری!️🩵✨                                                      به قول مولانا:«هر چیزی در خیال بگنجد واقع است»پس تصورش کن:)✨                                       - نه ت‍‌قدی‍‌ره- نه قسم‍‌ت- ن‍‌جنگ‍‌ی،نمی‍‌رسی✨💪🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان ایرانی یا خارجی؟ آیدی تلگرامت رو میدی بیشتر در ارتباط باشیم🥲❤️

خیلی وقته ایران نیستم 

ولی هرزگاهی میام و سر میزنم 

زندگی مثل دوربین عکاسی میمونه روی مسائل مهم زوم کن و از لحظات خوبت عکس بگیر. نکات منفی رو بهبود بده و اگه کارِت خوب پیش نرفت ... کافیه یه عکس دیگه بگیری!️🩵✨                                                      به قول مولانا:«هر چیزی در خیال بگنجد واقع است»پس تصورش کن:)✨                                       - نه ت‍‌قدی‍‌ره- نه قسم‍‌ت- ن‍‌جنگ‍‌ی،نمی‍‌رسی✨💪🏻
مشه ذرخواستم رو قبول کنی؟

من؟؟؟ 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

اها با یه کاربر دیگ بودین 😁

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

قبول کردم 

من ملیت این کشور رو گرفتم و مشکلی از این بابت نبود  هرچند به دلیل بی ادبی های ایرانی ها به باز ...

ما فقط یه بار باهاشون(اونم فقط با کوبیاک) درگیر شدیم سر المپیک ۲۰۲۰ که بی ادبی کرده بود . با یه پیروزی هم نشوندیمش سرِ جاش.

وگرنه ما ایرانی ها باهاشون هیچ مشکل دیگه ای نداریم .رابطه والیبالیمونم خوبه

ما فقط یه بار باهاشون(اونم فقط با کوبیاک) درگیر شدیم سر المپیک ۲۰۲۰ که بی ادبی کرده بود . با یه پیرو ...

همچنان من میبینم گاهی زیر پست های بازیکن ها توهین میکنن و درگیر میشن 

هرچند تو ورزش اینا هست ولی تا یه حدی جالبه

ما فقط یه بار باهاشون(اونم فقط با کوبیاک) درگیر شدیم سر المپیک ۲۰۲۰ که بی ادبی کرده بود . با یه پیرو ...

چیشده