2777
2789
بله من دقیقا همینقدر ظاهربینم😂 ملیتش چیه

نمیشه دقیق بگم ولی ساکن یه کشور اروپایی هست

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معاون  با خارجی و فرهنگ متفاوت کنار اومدن سخته باید آینده رو هم دید  مهاجرت برای من سخته ...

مهاجرت من و خواهرم تو فکرش بودیم 

ولی خب وابستگی هم هست

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
والیبالیست ایرانی😁 شوخی کردم نه ازدواج با خارجی رو نمیپسندم بخاطر تفاوت فرهنگی زیاد اذیت میشم&nb ...

😂ایرانی در دسترس نیست 

الان معیار اصلی شغل و حتی مهاجرت نیست واقعا، شما باید در نظر بگیری که ازدواج با هموطن و هم‌زبان براتون مهمتره یا ازدواج با فرد خارجی با زبان و فرهنگ متفاوت... 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
آخه اساس بانک ربا ست چه برسه اینکه بری توش و چشم ببندی رو سودی که میگیرن قشر والیبالیست اونم خارجکی ...

این چه سمی بود اول صبح ربای چی خانم؟مگه نزوله که سود بگیرن ؟ یا میره تو جیب آدمای که تو بانک کار میکنن سود وام ها همش خرج دولت میشه 

عقیده افراطی خوب نیست یکم با منطقتون زندگی کنید 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
زندگی با ورزشکار معروف و حرفه ای هیجان انگیز ولی سخته باید به خیلی چیزها عادت کرد تمرین و اردو های ط ...

منم حس میکنم خیلی باحاله 😂😍

تجربه ثابت کرده شغل بانکی اسم قشنگی داره ولی هیچ سودی و هیچ آینده ای ندارد مخصوصا معاون و رییس بانک ...

ولی میگن خیلی وضعشون خوبه که

من معاون بانک چون حداقل معروف نیس کلی دختر براش غش و ضعف برن☹️😂

🤣🤣از استدلات خوشم اومد

حمله نکنین سرم توی همه مشاغلدهم ادم خوب هست و هم بد ولی تو اطرافیانم هر کی بانکی ازدواج کرد یا شوه ...

قبول دارم بانکیها خلافن  خانمها واسه وام تسلیم بانکی میشن  البته نه همه بانکیها و نه همه خانمها

چرا با همکار خودت بفکر ازدواج نیستی

بستگی به خودت و روحیاتت داره

والیبالیسته خیلی ریسک پذیره و آینده نامعلوم 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤