2777
2789
عنوان

چجوری صبحا زود بیدار شیم؟

211 بازدید | 17 پست

واقعا دلم میخواد صبحا زود بیدار شم هر کاری کردم هر راهی رو امتحان کردم ولی بازم پاشدم بی اختیار خاموش کردم گوشیو خوابیدم چیکار کنم؟

باز نتونستی جلوی خودتو بگیری اول جواب دادی بعد گفتی حق با شماست؟! حق با من بود دیگه این پستو نمیذاشتی🤣

خودم خوندم گلم رویا هم نبود خوشبختانه درآمد و رشته خوبی دارم با اینکه تاپ تجربی هم نیست 

قضاوت منطقی چه اشکالی داره.مگه منطق و آمار نخوندی؟ ما آمار رو بررسی میکنیم قضاوت منطقی داشته باشیم دیگه 

نمیتونم دروغ بگم شما خوشت بیاد 

لطفا دیگه ریپ نزن حوصله ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ساده چند شب پشت سر هم زود بخواب صبح بیدار می شی و بعد چند هفته عادت می کنی اما خیلی مهم هست زود بخوابی و بعد ظهر هم  نری چند ساعت بخوابی 

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
باز نتونستی جلوی خودتو بگیری اول جواب دادی بعد گفتی حق با شماست؟! حق با من بود دیگه این پستو نمیذاشت ...

چقد بیکار و ادم علافی هستی 

منتظری من تاپیک بزنم بیای عقده هاتو خالی کنی

اخه دلم برات میسوزه حداقل پزشکی چیزی بودی میگفتم حق داره بالاخره زحمت کشیده و موفقه

نه اینکه چیزی نشده اومده عقده هاشو خالی میکنه

دلم برات سوخت حس میکنم اروم تر میشی میای خودتو تو تاپیکای من خالی میکنی

عب نداره عزیز دلم موفق باشی

چقد بیکار و ادم علافی هستی  منتظری من تاپیک بزنم بیای عقده هاتو خالی کنی اخه دلم برات میسوزه ...

من بیکار بودم که مثل تو میشدم ناراحت نبودی 

پزشک نیستم و اوضاعم خوبه بیشتر بسوز

معلومه کی داره میسوزه  اگر صرفاً رویا بود این همه داوطلب نداشتیم

اخه عزیز دلم مشاور کنکور که بقال سر کوچه هم میشه 

پزشکی بودی بهت حق میدادم چون واقعاً زحمت میکشن

عب نداره درست میشه خودتو خالی کن

چقد بیکار و ادم علافی هستی  منتظری من تاپیک بزنم بیای عقده هاتو خالی کنی اخه دلم برات میسوزه ...

ضمنا من منتظر نیستم یه موش کوچولویی هست تاپیک قفل می‌کنه و فرار چون از واقعیت می‌ترسه منم عاشق آدمای ترسو...