دسر_توت_فرنگی مدیر عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 340 عنوان چجوری صبحا زود بیدار شیم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 17 پست واقعا دلم میخواد صبحا زود بیدار شم هر کاری کردم هر راهی رو امتحان کردم ولی بازم پاشدم بی اختیار خاموش کردم گوشیو خوابیدم چیکار کنم؟ 1403/03/15 | 02:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
purple__rose عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 11134 الان حس میکنم اروم تر شدی 🥰 ولی من برای شما نیاز به تجویز پماد میبینم به هر حال رشته ما همچین چالش هایی هم داره باید با مسکن امثال تو رو کنترل کنیم 😉
دسر_توت_فرنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 340 ضمنا من منتظر نیستم یه موش کوچولویی هست تاپیک قفل میکنه و فرار چون از واقعیت میترسه منم عاشق آدمای ... انقد ادم علاف و بیکاری هستی که میای با منی که جا بچتم بحث میکنیعب نداره بزرگ میشی عزیز دلم رویا فروش خوبی هستی شما ها فقط بلدین پول بچاپین از مردم
دسر_توت_فرنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 340 ولی من برای شما نیاز به تجویز پماد میبینم به هر حال رشته ما همچین چالش هایی هم داره باید با م ... عزیزم اگه پزشکی میخوندی که حس میکنم کمتر عقده داشتی عب نداره برا خودت شیاف ضد سوختگی تجویز کن