2777
2789

من اگه این رشته هارو برم میتونم کامل چادر بپوشم؟ داخل آزمایشگاه و اینا نمیگن در بیار؟

اگه گیر میدن دیگه چه رشته ای بحز فرهنگیان هست که از اول تا آخرش بشه چادر پوشید

چه دانشگاه چه بعدا سرکار

اره عزیزم

توی ازمایشگاه و بیمارستان باید با روپوش و بدون چادر بری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم شما بعدا پزشک شی که نمیتونی داخل اتاق عمل چادر سر کنی

بنظرم داخل اینجور موارد یه کم کوتاه بیا ولی به جاش حجاب کامل داشته باش

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واو 

عجب ادمی 

والا شوهرم چادر نمیزاره نمیدونم ولی پزشکی میخونه و قطعا باید چادرو دربیاری نمیشه باچادر بود که 

والا اگه اول تا اخر چادر میخوای باید بری حوزه علمیه  

......

نمی‌شه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

رشته هایی که تو آزمایشگاه مجبوری بری فکر نکنم بشه دیگ

میتونی حجاب کامل دت رو داشته باشی دیگ

چقدر خوب که تا این حد رو چادر مصمم هستی 👌🏻🌻امیدوارم تو محیط دانشگاه کم نیاری از انتخابت بخاطر حرف بقیه

من خیلیارو میشناسم منتظر فرصتن که بذارن کنار😅

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

کلا هر رشته ای که آزمایشگاه داشته باشه، یا برای ایمنی باید روپوش یا لباس خاصی پوشید، با چادر نمیشه رفت. چون در واقع برای محافظت شما از الودگی محیط کار هست.  

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
رشته هایی که تو آزمایشگاه مجبوری بری فکر نکنم بشه دیگ میتونی حجاب کامل دت رو داشته باشی دیگ چقدر خ ...

ممنونم ازت همه جواب منفی دادن بجز شما🙂

اره کلا تو خونه هم مهمون نامحرم میاد چادر رنگی میذارم حالا برم دانشگاه که نمیشه در بیارم نا محرم نامحرمه🤦‍♀️

اتاق عمل نمیخوام که مثلا مطب بزنم

خب شما دوران دانشگاه ترمای اخر باید بری اتاق عمل که کار یاد بگیری

دوران اینترنی داخل بیمارستان باید شیفت بدی...با چادر که نمیشه

گلم داخل اکثر شغلا شاید شرایطی پیش بیاد که گاهی نتونی چادر سر کنی.اخه نمیشه که علایقت رو بخاطر اینکه ۲۴ ساعته میخوای چادر سر کنی بذاری کنار

حتی دبیرای محجبه زمان دبیرستانمونم من یادمه موقع تدریس و داخل خود مدرسه چادرشون در می اوردن

شما بعد از محیط کار و مواقع دیگه میتونی چادر سر کنی...داخل محیط کار اگه نتونی چادر بپوشی بجاش یه مانتوی محجبه و مقنعه سر میکنی و حجابت رو کامل رعایت میکنی

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
کلا هر رشته ای که آزمایشگاه داشته باشه، یا برای ایمنی باید روپوش یا لباس خاصی پوشید، با چادر نمیشه ر ...

یعنی روپوش دانشجو ها همیشه تمیزه؟

مثلا من حاضر باشم هر روز بشورم و استریل و... چی میشه مگه🥺

ممنونم ازت همه جواب منفی دادن بجز شما🙂 اره کلا تو خونه هم مهمون نامحرم میاد چادر رنگی میذارم حالا ...

عزیزم،انتخاب توعه و قابل احترام،مخصوص اینکه نظر خدارو توی انتخابت حفظ کردی 

ببین میتونی در مواقع خاص حجاب کامل ات رو حفط کنی ولی چادر نذاری،مثل آزمایشگاه یا...ولی توی خود دانشگاه یا بیرون چادر رو بگیری

چون تا اونجایی که من میدونم چادر واجب نیست حجاب کامل واجب هست،چادر برترین حجاب هست 

بازم هرجور خودت صلاح میدونی 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

خب شما دوران دانشگاه ترمای اخر باید بری اتاق عمل که کار یاد بگیری دوران اینترنی داخل بیمارستان باید ...

آها پس اتاق عمل دارن

نه من علاقه اولم دبیریه پس امیدوارم دعوت به مصاحبه شم این دغدغم از بین بره😁😑

و اینکه بحث حجاب کامل نیست هیچ چی جای چادرو نمیگیره حتی عبا