2777
2789

من..

جای جوش هم دارم

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بعد از یه مدت کم کم بیشتر شدن و روی گونه هم جوش میزدم ،کم کم بیشتر شدن ،جای جوش هم داشتم ،رفتم دکتر پوست ،آزیترومایسین بهم و چند تا کرم و محلول که خیلی هم گرون بودن 

تاثیر داشتن ولی وقتی برای بار دوم رفتم دکتر ،قرص دیگه ای برام تجویز کرد که یادم نیست ،فکر کنم ۱۲ سالم بود اون موقع ،بابام نزاشت اون قرصارو بخورم میگفت خوب نیستن ،و من الان خوشحالم که اون قرصا و نخوردم 

بعد از یک سال که باز هم جوش میزدم ،دوباره کلی جوش زده بودم کلی جای جوش قرمز داشتم ،بازم رفتم دکتر ،پیش دکتری که باید از دو سه ماه قبل نوبت بگیری و همه میگفتن دکتر خیلی خوبیه ،یکسال من قرص مینوستاد خوردم و هر دو ماه یک بار که میرفتم دکتر کلی قرص و کرم میداد هر نسخه دو سه میلیون پولش بود ،آخر هم تاثیر درست حسابی نذاشتن ،دوباره بیخیال شدم 

دیگه دکتر نرفتم ،رفتم از یه فروشگاه لوازم آرایشی سالیسیلیک اسید اوردینری رو بگیرم چون خیلی تعریفش رو شنیدم بودم ،گرفتم و استفاده کردم دو ماه ،پوستم خیلی صاف تر شده بود ،خیلی خفن بود ،اصلا جوش نداشتم ولی وقتی قطعش کردم دوباره کلی جوش زدم ،دوباره رفتم همون فروشگاه و خانمی که مشاوره پوست و مو میداد بهم گفت باید آزمایش هورمونی بدی ،و سونوگرافی ،آزمایش دادم مشکلی نداشت ولی سونوگرافی تنبلی تخمدان رو نشون میداد ،pcoبودم ،بعد از سه ماه قرص اسپیرونولاکتون و متفورمین و سیپروترون کامپاند ،دوباره سونو دادم ،مشکلی نداشتم ولی هنوز دارم اون قرصارو ادامه میدم ،و پیش دکتر پوست هم میرم ،برام به اندازه ی یک ماه یک روز درمیون راکوتان نوشت ،الان دو روز دیگه میشه یک ماه ،پوستم خیلی صاف شده ،هم بخاطر اینکه دیگه تنبلی تخمدان ندارم و جوش های من بخاطر تنبلی تخمدان بود هم بخاطر راکوتان که خیلی پوست رو صاف میکنه ،الان فقط جای جوش هام موندن که دارن کمرنگ میشن 

جوش صورت اگر به خصوص روی گونه یاشه کلا ناحیه ای از صورت غیر از پیشانی ،ممکنه هورمونی باشه (اگر بیشتر از یکی دوتا باشع)اگر پریودیتون منظم نیست حتما آزمایش بدبد و سونو،هر کسی که جوش میزنه اول از هر کاری باید سونو و آزمایش بده ،بعد اگر مشکلی داشت هم بره دکتر زنان هم پوست اگر نداشت فقط پوست

کلا هر جوشی ممکنه دلیلش مربوط به درون بدن باشه و باید از ریشه درمان بشه ،پس قبل از اینکه بخواید برید دکتر پوست باید آزمایش کامل و آزمایش هورمونی و سونو بدید ،مستقیم نرید دکتر پوست که کلی قرص و ... بده و بعد از قطع قرص ها جوش ها برگردن !