2777
2789
عنوان

برای منافذ باز‌ با لکه های جوش چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 71 پست

پول د ور نریز 

ضد افتاب بزن روزی ۲ بار با شوینده مخصوص پوست ها چرب هیدرو درم صورت بشور تونر بزن ( مخصوص پوست های چرب لافارر خوبه ) ، سرم های پوستی بزن مثلا صبح‌ها هیالورونیک اسید و شب ها ویتامین سی ، هفته ۱ بار اندازه ۱ عدس ژل ایزوتراینویین ۰/۰۵ درصد رو‌کل صورت به جز لب عا و د ور چشم بزن البته قبل از خواب و تو تاریکی کامل ، کرم دور چشم اریکه ۴ د ر ۱ هم خوبه ، می گن اسید سالیسیلیک هم خوبه ولی من استفا ده نمی کنم چو ن ایزوتر تینویین می زنم حساس می شه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکسازی اولیه که شامل استفاده از پاک کننده ها و تونر هست و ی بخور بسته به نوع پوستت که چند دقیقه باش ...

آها امیدوارم تأثیر داشته‌ باشه پوست مامانم‌ خوب‌ شد واسه من نشد‌ هیی خدا 

راستی نظرت درمورد قرص چیه میخورن پوستشون فوری خوب میشه 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
هم قرصش هست هم پودرش.هم تزریق زیر پوست وقتی کلاژن بدنت کم باشه منافذ باز میشه چربی صورتت هم باید ک ...

کدومش خوبه‌؟

من چون دارو های دیگه میخورم‌ میترسم عوارض داشته باشه 

اهل آرایش نیستم‌ ولی‌ پوستم چرب هست  تأثیر میزارع واقعا بخدا خسته شدم‌ از پوستم خیلی بده منافذ ...

شما روتین پوستی داشته باش ،ببین چه قدر تاثیر داره،ولی بهبود پوست نیاز به صبوری داره اگه عجله کنی جواب نمیگیری ،از روتین و کارهای ساده شروع کن خودت تو خونه فیشیال داشته باش ،وبا ی فبس واش مناسب پوست چرب بشور پوستت رو و تونر برن و مرطوب کننده و اگه میخوای بیرون بری حتما ضد آفتاب مناسب پوستت رو بزن،ی بی بی مرم اکتی پور هم هست که ضد جوش هست میتونی روزانه اونم استفاده کنی تاثیر داره تو جوش نزدن و بستن منافذ 

پول د ور نریز  ضد افتاب بزن روزی ۲ بار با شوینده مخصوص پوست ها چرب هیدرو درم صورت بشور تونر ...

الان اینا رو استفاده کنم‌ منافذ باز و جای جوش از بین میره نمیمونه اصلا؟

من استفاده میکنم عالیه قشنگ منافذم بسته شده پوستم روشن شده ابرسانی کرده.عایه بعد مصرف ۲ماه تازه تعغ ...

اون حتما چیز ها دیگه توش داره همه دکتر ها که خودشون کیسه کیسه دارو‌می دن می گن این دروغه 

آها امیدوارم تأثیر داشته‌ باشه پوست مامانم‌ خوب‌ شد واسه من نشد‌ هیی خدا  راستی نظرت درمورد قر ...

قرص ها ممکنهدر طولانی مدت عوارض کبدی داشته باشن ،تا میتونی ،سبزیجات تازه و حتما سه واحد میوه و آب کافی بخور در طول روز و شکلات و شیرینی رو به جز مهمونی میری ،کلا حذفکن ،بعد ببین چه تاثیری میزاره رو پوستت ،نوشابه و فست فود هم به حداقل برسون

الان اینا رو استفاده کنم‌ منافذ باز و جای جوش از بین میره نمیمونه اصلا؟

ار ه 

اگر ای وشت لک هست می ره اگر چاله شده باید روش های مثل لیزر و میکر و نید ل کنی 

در کل پوست صبوری می خواد 

شما روتین پوستی داشته باش ،ببین چه قدر تاثیر داره،ولی بهبود پوست نیاز به صبوری داره اگه عجله کنی جوا ...

روتین پوستی دارم‌ ولی‌ متاسفانه خیلی عجولم کلا واسه هر کاری عجله دارم متاسفانه ضد آفتاب‌ میزنم عادت‌ کردم‌ 

اینا رو که گفتین‌ استفاده کنم‌ تاثیر داره؟