2777
2789
عنوان

برای منافذ باز‌ با لکه های جوش چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 71 پست
برای چند روز کافیه؟ شما از کجا میخرین؟

ببین من از ی پیج میخرم ولی الان رفتم دیدم قیمتش کمتره ،چون من کرم زیاد ازش میخرم کلی حساب کرد ،میخوای پیجشو بدم خودت ببین ،من اسکین آکوا رو خریدم  برا پنج ماه یا شش ،بستگی داره چه قدر بیرون  بری ،ی مدل دیگشم تازه گرفتم اونم خوبه 

ببین من از ی پیج میخرم ولی الان رفتم دیدم قیمتش کمتره ،چون من کرم زیاد ازش میخرم کلی حساب کرد ،میخوا ...

مرسی عزیزم لطفا پیجشو بده راستش اینقد ضدآفتاب خریدم و دور ریختم خسته شدم 

شما از لافارر و درماتیپیک هم استفاده کردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم لطفا پیجشو بده راستش اینقد ضدآفتاب خریدم و دور ریختم خسته شدم  شما از لافارر و درما ...

باورت میشه به غیر ایرانی ،من الارو و ویشی و کلینیک و بیودرما و.‌..خیلی  مارکهای دیگه زدم ،همشون چسبی بودن و روغنی برا من ولی تنها این خوب بوده ،درما تیپیک مرطوب کننده اش داشتم بد نبود ولی نسبت به حجمش گرون میشه ،من از این جا مرطوب کننده هم میخرم

اهل آرایش نیستم‌ ولی‌ پوستم چرب هست  تأثیر میزارع واقعا بخدا خسته شدم‌ از پوستم خیلی بده منافذ ...

شما یه هفته درمیون استفاده کن، برای من جداً تاثیر داشت، امیدوارم شما هم نتیجه بگیری.

البته رو کبدت هم کار کن، هرچه از کبد سم زدایی کنی نتیجه اش رو، رو پوستت بیشتر می بینی.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
صابون رو کلا بزار کنار و فیس واش بگیر و آرایش هم اگر میکنی برا پاک کردنش میسلار استفاده کن 

آرع امروز دیگه نزدم صابون 

باشه عزیزم خیلی ممنونم 💚

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
شما یه هفته درمیون استفاده کن، برای من جداً تاثیر داشت، امیدوارم شما هم نتیجه بگیری. البته رو کبدت ...

امیدوارم تأثیر بذاره آرع باید رو کبدمم کار کنم‌ تغذيه عم خیلی مهمه 

خیلی ممنونم عزیزم💚

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚