2777
2789
عنوان

برای منافذ باز‌ با لکه های جوش چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 71 پست
ار ه  اگر ای وشت لک هست می ره اگر چاله شده باید روش های مثل لیزر و میکر و نید ل کنی  ...

پوستم لک هست‌ 

آره متاسفانه صبوری میخواد 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین پوستی دارم‌ ولی‌ متاسفانه خیلی عجولم کلا واسه هر کاری عجله دارم متاسفانه ضد آفتاب‌ میزنم عادت‌ ...

دکتری که من پیشش دوره دیدم میگفت برا پوست باید یکسال صبوری کرد تا نتیجه بگیری و واقعا هم درست میگه ،چون پروسه اش طول میکشه و درمان جوش ،بسته به نوع حوش گاهی تا چند ماه تا بهبودی کامل طول میکشه ،صبور باش ،و آرام ،اول اینکه جوان هستید و مرتب پوستت کلاژن سازی میکنه ،دکتر تاکید زیاد روی ضد آفتاب داشتن ،حتما بزن و مناسب پوست جرب بزن 

قرص ها ممکنهدر طولانی مدت عوارض کبدی داشته باشن ،تا میتونی ،سبزیجات تازه و حتما سه واحد میوه و آب کا ...

دقیقا واسه همین قرص نمیخورم 

زیاد استفاده‌ نمیکنم قبلا مدت طولانی تو رژیم بودم‌ الانم زیاد نمیخورم بجز نسکافه اینا که قند دارن اینا متاسفانه 

کرم اکتی پور رو بگیر و روزانه بزن ،بعد از شستشوی صورتت و روی جوش و زیر پوستی تاثیر داره و چون رنگ داره و سبک هم هست باعث بهبود رنگ صورت هم در طول روز میشه ،و کمتر دستکاری میکنی جوشها رو

دقیقا واسه همین قرص نمیخورم  زیاد استفاده‌ نمیکنم قبلا مدت طولانی تو رژیم بودم‌ الانم زیاد نمی ...

یادت باشه ،قهوه و نسکافه رو با نوشیدنیهای انرژی زا نخوری ،چون به شدت سمی میشه درون معده

دکتری که من پیشش دوره دیدم میگفت برا پوست باید یکسال صبوری کرد تا نتیجه بگیری و واقعا هم درست میگه ، ...

آره باید صبوری کرد تو یه روز پوست‌ خراب نشده که تو یه روز درست شه 

آخه من اهل آرایش نیستم‌ میخوام پوستم خوب شد دیگه کرم اصلا استفاده نکنم‌ ضد آفتاب بزنم‌ البته‌ الانم کرم استفاده نمیکنم 

کرم اکتی پور رو بگیر و روزانه بزن ،بعد از شستشوی صورتت و روی جوش و زیر پوستی تاثیر داره و چون رنگ دا ...

برای منافذ بازم هست یا فقط جوش هست؟

آره باید صبوری کرد تو یه روز پوست‌ خراب نشده که تو یه روز درست شه  آخه من اهل آرایش نیستم‌ میخ ...

اون اکتی پور که گفتم ،واقعا خوبه ،بزنی نت ،خیلیها رضایت دارن ،فقط همون رو بزن و مرطوب کننده و ضد آفتاب خوب ،مه روغنی نشه رو پوست 

یادت باشه ،قهوه و نسکافه رو با نوشیدنیهای انرژی زا نخوری ،چون به شدت سمی میشه درون معده

نه نمیخورم ولی‌ ممنون گفتی میخواستم امتحان‌ کنم‌ بخاطر اینکه نخوابم 

[QUOTE=341463177]برای منافذ بازم هست یا فقط جوش هست؟[/QUOTE هر دو ،چون چربی پوست رو کنترل میکنه ،و خو این منجر به کوچک شدن منافذ میشه ،ولی یادت باشه هر شب صورتت رو با فیس واش شستشو بدی و بعد تونر بزن و بعد کرم ،

اون اکتی پور که گفتم ،واقعا خوبه ،بزنی نت ،خیلیها رضایت دارن ،فقط همون رو بزن و مرطوب کننده و ضد آفت ...

اسم کرم اکتی پور هست؟

پس اینو میخرم‌ من 

راستی صابون تریاک با صبابون زد چوبه میشه باهم استفاده کرد اینارو هر دوش رو تو یه روز استفاده کنیم 

نه نمیخورم ولی‌ ممنون گفتی میخواستم امتحان‌ کنم‌ بخاطر اینکه نخوابم 

به هیج وجه ،درست قبل کنکور ،دختر یکی از دوستان دو فنجون قهوه و انرژی زا با هم خورده بود ،باور میکنی شب سکته کرد و فرداش فوت کرد