2777
2789

من عاشق مندی ام💔😭😭نزاشتن به هم برسیم 

حالا دوتا از پسر عمو هامم که خاستگارم هستن فقط از بین خاستگارام مورد قبول خانوادمن 

مامانم زیاد دلش نیست ، بابام موافقه اما سپرده به خودم یعنی ردشون کنم هم مشکلی نیست 

و من دوسشون ندارم اصلا 

هردوتاشون ، اصلاااا رفیق باز و اهل دوست دختر نیستن و به شدت ادمای معقولی هستن از لحاظ منطقی طوری که بین اشناها کسایی که دختر دارن خیلی احترام میزارن بهشون که شاید بزن خاستگاری 

اما اماااااا دل من فقط یکیو میخاد که خانوادم هزااار درصدی مخالفتشون اعلام کردن 

حالا داداشم همش بهم میگه بیا بشو زن این (یکی از پسرعموهام که قبولش داره خیلی) زندگی اروم برات درست میکنن 

بجز اون جرات نمیکنن بهت بگن بالاچشمت ابروها میدونن حرفی بزنن منو بابام پدرشون درمیاریم ، میگه هیچ کس از اول دلش نبوده کم کم درست میشه 

هم ممدی خودم میخام هم میدونم نمیزارن ، هم این دوتا رو دوست ندارم و هم با توجه به شرایط و وضع جامعه از ایندع میترسم

شما باشین قبول میکنید؟ من خیلی حالم بده ، لطفا برام دعا کنید 

نمیدونم باید چیکار کنم ، توی نمیدونم ترین نقطه زندگیمم 

خانومای باتجربه لطفا بگید جتی من باشید چیکار میکنید😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم اگه امید داری بعد ازدواج به پسر عموت علاقه مند میشی بدون اشتباه میکنی و حرف برادرت اشتباهه 

اگه میتونی بدون علاقه و عشق زندگی کنی و احساس خوشبختی کنی ازدواج کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا بهتر همو میشناسن بنظرم به پدرت و برادرت اعتماد کن اگه پسر عموت هم دوست داره عالیه  اون شخ ...

همه تلاشش کرد ، واقعا خانوادم نزاشتن 

مشکلم اینه پسر عموهام اینشکلی هستن که اگه خانوادشون بگن فلانی رو بگیریم میگن چشم ، من خیلی احساساتی هستم 😓😓

حتی یه ذره عشقم نسبت بهشون ندارم ، نمیتونم تصور کنم کسی بحز ممد منو ببوسه،😓😭😭

پس به هیچ وجه قبول نکن حسرتش یه عمر میمونه رو دلت میشی زار من 💔

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

یعنی حسرت عشقت رو میخوری؟

خیلی 💔

منم با مردی ازدواج کردم که صد در صد مورد تایید خانوادم بود حالا ببین وضع منو 

کتک خوردم تحقیر شدم بی مهری دیدم رابطه جنسی نداریم ... در صورتی که من تلاش کردم زندگیمو سرپا نگهدارم ولی نشد 

کاش تورو خانوادم می ایستادم میگفتم نهههه

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱