2777
2789
عنوان

دیشب بخاطر خانوادش محکم کوبید توی صورتم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من ک زورم بهش نمیرسه

نزنیا 

همسرت سر یه حرف کوچیک عصبانی شده گلوتا گرفته چه برسه بزنیش دیگه فاجعه میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ببین شوهرته باید حساسیت هاش بفهمی  دیگه اصلا درباره این مسائل باهاش صحبت نکن

خب من خیر سرم زن هستم میخواستم بدونم قراره مگه این پول اون وسیله رو بده چرا باید اینطوری برخورد کنه

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 
نزنیا  همسرت سر یه حرف کوچیک عصبانی شده گلوتا گرفته چه برسه بزنیش دیگه فاجعه میشه

نمیدونم واقعا خسته شدم 

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 

ببین یه کاری کن بار آخرش بشه و تا ازش مطمئن نشدی فکر بچه اوردن نکن. 

من جای شما بودم، چندروزی قبل از اینکه بیاد خونه، میرفتم اتاق، درو قفل میکردم و اصلا نمیدیدمش 

به التماس و غلط کردن مینداختمش که دیگه از این وحشی گری ها نکنه

ببین یه کاری کن بار آخرش بشه و تا ازش مطمئن نشدی فکر بچه اوردن نکن.  من جای شما بودم، چندروزی ...

دیشب رفتم  توی اتاق میخواست همون دیشب بیاد منت کشی ولی نشستم پشت در نزاشتم 

لامصب اتاق کلید نداره ک قفل کنم 

همون سری های قبل زود بخشیدمش شده براش عادت 

اصلا اشتی نکن.چهارشنبه برو دکتر بگو گوشم وز وز میکنه..اگه شد باشوهرت برو تا شاید یکم غیرت کرد وخجالت کشید

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

نمیدونم واقعا خسته شدم 

خواهشا بچه نیار و اینکه دفعه اول جدی برخورد نکردی همین شده که به دفعه سوم رسیده

جای تو باشم اومد خونه سفت و سخت بهش میگم سه دفعه کوتاه اومدم و بخشیدم بشه دفعه چهارم رنگ متا نمیبینی تو خونت و میرم خونه بابام

خیلی جدی و محکم باید بترسه و بدون سرحرفت هستی 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خب من خیر سرم زن هستم میخواستم بدونم قراره مگه این پول اون وسیله رو بده چرا باید اینطوری برخورد کنه

میدونم چی میگی حق داری

ولی تو زندگی باید ی جاهایی خودتو به ندیدن و نشنیدن بزنی

گذشت داشته باشی

خط قرمزها و حساسیت های شوهرتو بفهمی و با لحن دیگه و تکنیک های مختلف باهاش برخورد کنی

خداجونم شکرت

همیشه انقدر زود عصبی میشه ؟ بنظرم کنترل خشم نداره 

به مرور بدترم میشه دوست منم همسرش اینطوری بود از سیلی زدن تو نامزدی شروع شد تا رفتارهای خیلی بدتر یبار پای دوستمو شکوند، بنظرم ازش بخواه بره مشاور شاید ریش یابی شد بهتر شد شایدم لازم باشه قرص بخوره

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام .
خواهشا بچه نیار و اینکه دفعه اول جدی برخورد نکردی همین شده که به دفعه سوم رسیده جای تو باشم اومد خو ...

ادم نیست ک الان من اینطوری بگم هی میخواد بخنده و مسخره بازی در بیاره

همیشه انقدر زود عصبی میشه ؟ بنظرم کنترل خشم نداره  به مرور بدترم میشه دوست منم همسرش اینطوری ب ...

اره زود عصبی میشه بعد از عروسی هم اینجوری دست روم بلند کرد نامزدی خیلی بهتر بود بددهنی میکنه 

دیشب رفتم  توی اتاق میخواست همون دیشب بیاد منت کشی ولی نشستم پشت در نزاشتم  لامصب اتاق کل ...

چرا کلید نداره

نباید به این زودی و راحتی ببخشیش و کوتاه بیای. انقدر باید بیاد خونه و شما رو نبینه و هیچی براش آماده نباشه (غذا و...) و اذیت شه که قدر بدونه 

برای چنین مسائلی که حق مسلم شماست، حق نداره صداشو بلند کنه چه برسه دست روتون بلند کنه