2777
2789
عنوان

دیشب بخاطر خانوادش محکم کوبید توی صورتم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 79 پست
ادم نیست ک الان من اینطوری بگم هی میخواد بخنده و مسخره بازی در بیاره

باشه تو حرفتا بزن بزار حساب دستش بیاد بعدم بگو حواست باشه چی گفتم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

شوهر خواهر من اینجوری بود از اول میگفت رو‌ خونواده م‌حساسم اسم نیار تا اسمشون میومد کتک‌کاری و دعوای شدید خواهرم الان بعد ده سال جرات نداره اسم بیاره ولی شوهرش هر چی دلش بخواد بگه هر غلطی هم بخواد میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم چی میگی حق داری ولی تو زندگی باید ی جاهایی خودتو به ندیدن و نشنیدن بزنی گذشت داشته باشی خط ...

هر شکلی هم که با همسرش حرف زده باشه اصلأ و ابدأ حق اینو نداشته گلوشو بگیره خفش کنه یا بزنه تو گوشش ، این رفتار یه آدم بیماره

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام .
میدونم چی میگی حق داری ولی تو زندگی باید ی جاهایی خودتو به ندیدن و نشنیدن بزنی گذشت داشته باشی خط ...

لعنت بهش ک هیچی حالیش نیست دوس نداره من توی هیچ کاری نظر بدم دخالت کنم 

ولی خودش توی همه ی کارای من دخالت میکنه چن روز پیش مادرم میخواست بره خرید منم گفتم با مامانم میرم یدونه تی شرت بخرم میگفت نمیخواد تو سلیقه نداری چیزی ک تو بخری بدرد نمیخوره آخرش پول نداد بخرم میگفت داری لازم نکرده بخری 

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 
شوهر خواهر من اینجوری بود از اول میگفت رو‌ خونواده م‌حساسم اسم نیار تا اسمشون میومد کتک‌کاری و دعوای ...

خدا لعنتشون کنه هیچ امیدی هم نیست به درست شدن شون .بیچاره شوهر خواهر خودمم اخلاقش گنده آبجیم میگفت با این نمون پیرت میکنع مثل من بیچاره میشی

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 
چرا کلید نداره نباید به این زودی و راحتی ببخشیش و کوتاه بیای. انقدر باید بیاد خونه و شما رو نبینه و ...

یعنی بنظرت غذا درست نکنم آخه این خیلی حساسه حالا زیاد ببینه غذا هم نیست بدتر میکنه 

چقد خوبه لال بشیم.

خوب شما لال شو

شاید یکی نخواد مورد سواستفاده قرار بگیره

لال شو بعدم بیا چشناله کن که سوهرم فلان طور عادت کرده دیگه کاری ازم بر نمیاد که اونوقت فکری بحالت کنیم

یعنی بنظرت غذا درست نکنم آخه این خیلی حساسه حالا زیاد ببینه غذا هم نیست بدتر میکنه 

ن عزیزم لج نکن حرفتا بزن غذا هم درست کن بعدم برو مشاوره خودت تنهایی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه چیزی بخور بخواب،،،بگو گوشم درد میکنه تعادل هم نداشتم ک بلند شم غذا بزارم،،،یه چیزی سفارش بده

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم

یه فکر اساسی کن 

به بابات بگو آدمش کنه 

کسی واسه لاک خریدن کتک نمی زنه اینی که واسه تو خسیسه چرا باید به خانوادش پول بده 

همش تو رو ناراحت می کنه با بقیه بگو بخند داره