2777
2789
عنوان

دیشب بخاطر خانوادش محکم کوبید توی صورتم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 79 پست

عزیزم شما کلا دو تا راه داری یا اینکه هر سری سر هرچیز کوچیک کتک بخوری و بهت توهین بشه و به قول خودت چون یه ساله ازدواج کردی و ممکنه آبروت بره با این آدم بسازی و مطمئین باش خیلیییییی رفتارش بدتر از این خواهد شد

یا اینکه واقعا باهاش جدی برخورد کنی ازش بخوای بره دکتر یا مشاور خودشو درمان کنه اگه قبول نکرد شرشو از سرت کم کن

من به چشم دیدم زندگی با این افراد و به مرور بدتر میشن هم دست بزنشون هم توهین وفحاشیشون ، دوست من عاشق شوهرش بود خودشو گول میزد که خوب میشه ولی انواع اقسام کتک ها و فحاشی ها رو دید رسماً کلفتی خانواده همسرو میکرد ولی دید هرروزش بدتر از دیروزشه الان بعد ۱۶ سال زندگی با دوتا بچه که اونا دوتا طفلک از خودش بیشتر افسرده و مضطربن جدا شده 

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بنظرت غذا درست نکنم آخه این خیلی حساسه حالا زیاد ببینه غذا هم نیست بدتر میکنه 

شما هم روی خودت و ارزش و احترامت انقدر حساس بودی، به خودش جرات نمی‌داد که روتون دست بلند کنه اونم برای هیچ و پوچ، اگر دفعات قبلی یا همون بار اول سفت و محکم میموندی و طوری رفتار میکردی که بفهمه چقدر چنین وحشی گری برات و براش گرون تموم شده، دیگه تکرار نمیشد. 

اگر قرار بود با زود کوتاه اومدن و زود بخشیدن و صحبت درست شه، دیگه تکرار نمیشد که شده.. 

هرچند بعد از چند روز قهر و سخت گرفتن بهش، حتما شرط کن که باید مشاوره بره.. شاید اونجا تونستن متوجهش کنن که شما هم تو زندگی مشترک حق و حقوقی دارید و حق نداره به هر دلیلی دست درازی کنه