2777
2789
عنوان

دیشب بخاطر خانوادش محکم کوبید توی صورتم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 79 پست
پشت فرمون نبوده توی خونه بودیم  آخه اصلا لحنم هر چقدر بد باشه  ولی بخدا سوالم همون بود ک ...

کارش توجیه نداره منم یبار از جاریم گفتم چون اون گفته شوهرم دستش خورد تو چشمم شبکیه چشمم پاره شد خیلی خطریه بااین مردا در نیوفت و خیلی مراقب لحنت باش چندسالته

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

میتونی ک بری دیدنی خانوادت،،،پاشو برو ب خانوادت چیزی نگو،،،تا شب بمون برگرد،،چن روز از صبح برو تا شب ...

حال ندارم‌برم با این حال روحیم حالا اونا هم می‌فهمن حالم بده هی سوال پیچ کنن

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش می مردم مگه من چن سالمه ک بیام این جور تایپکی بزنم آخه خدا  

ای بابا اینجوری نگو

خیلیا شرایط خیلی سختتری دارن

زندگی همینه

مهم نحوه برخورد شما با مسائله

در برابر پنهان کاری و کتک زدن کوتاه نیا

خیلی جدی و منطقی بگو باید این مساله حل شه و تا قبل از حل نشدنش اصلا به فکر بچه دار شدن نباش

نهایتش جداییه دیگه 

یعنی بنظرت غذا درست نکنم آخه این خیلی حساسه حالا زیاد ببینه غذا هم نیست بدتر میکنه 

ولش کن برو خونه پدرت برنگرد تا آدم نشد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

چقدر ناراحت شدم واست اسی 😞

من همیشه میگم قهر و ناراحتی حیف میکنه زندگی رو هر دو طرف کوتاه بیان ولی برای مورد شما میگم حداقل بنظرم یه امروز رو بگو سردرد و سرگیجه دارم نمیتونم نهار آماده کنم و واقعا هم آماده نکن شب هم همینطور بزار یکم متوجه کار اشتباهش بشه حداقل 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷
اخه یکسال عروسی کردم آبروم میره بخدا خانوادم بفهمن دیگه نمیزارن برگردم 

ابرو اون میره برو بهشون بگو گاهی جدای بهتره 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
چقدر ناراحت شدم واست اسی 😞 من همیشه میگم قهر و ناراحتی حیف میکنه زندگی رو هر دو طرف کوتاه بیان ولی ...

بخدا با هزار تا امید بیای تو خونش ناهارش رو آماده کنی خونه تمیز کنی لباس بشوری اخر هم پاداش زحمت هام بشه سیلی 

ی زدن چقدر خانوادش براش مهمن ک به من سیلی میزنه بخاطر اونا

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 
کارش توجیه نداره منم یبار از جاریم گفتم چون اون گفته شوهرم دستش خورد تو چشمم شبکیه چشمم پاره شد خیلی ...

۲۱

شوهرت زود عصبی میشه و متاسفانه احساس پشیمونی هم نداره . حداقل کاری که الان می تونی بکنی اینه که بگی ببرد دکتر و بگی گوشم خیلی درد می کنه و وز وز می کنه و حتما به دکتر بگی دیشب کتک خوردی اگر بلدی گریه زاری هم بکن بگو سری قبل که زد گاهی وز وز می کرد الان یک سره توی سرم صدا میده و سوت میزنه اصلا کوتاه نیا و اشتباه نکن وگرنه این مرد اسیرت میکنه.  بزار دور دکترها و درمانگاه ها بچرخه و وقت بزاره.  بزار دکترها دعواش کنند و بهش تذکر بدن . این را بهت میگم چون نمی خواهی خانوادت درگیر بشن 

بخدا با هزار تا امید بیای تو خونش ناهارش رو آماده کنی خونه تمیز کنی لباس بشوری اخر هم پاداش زحمت هام ...

میفهمم چی میگی 

زندگی محل جنگ نیست کاش اینو متوجه بشه 

خودتم از حقت کوتاه نیا نمیگم برو قهر ولی یه جور برخورد کن که متوجه بشه الان این شرایط بخاطر نوع رفتار و برخوردشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷
۲۱

کم سنین در کل زیاد ب پرو پاچش نپیچ فکر سلامتیت باش حادثه یباره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شوهرت زود عصبی میشه و متاسفانه احساس پشیمونی هم نداره . حداقل کاری که الان می تونی بکنی اینه که بگی ...

اگه بخوام بگم گوشم درد میکنه باید باهاش حرف بزنم حالا میگه من زدم توی صورتت چه ربطی به گوشت داره

خب من خیر سرم زن هستم میخواستم بدونم قراره مگه این پول اون وسیله رو بده چرا باید اینطوری برخورد کنه

میدونم چی میگی حق داری

ولی تو زندگی باید ی جاهایی خودتو به ندیدن و نشنیدن بزنی

گذشت داشته باشی

خط قرمزها و حساسیت های شوهرتو بفهمی و با لحن دیگه و تکنیک های مختلف باهاش برخورد کنی

خداجونم شکرت
اگه بخوام بگم گوشم درد میکنه باید باهاش حرف بزنم حالا میگه من زدم توی صورتت چه ربطی به گوشت داره

اعصاب به هم متصل هستند خیلی وقت ها اتفاق می افته توی صورت بزنی و عصب گوش آسیب ببینه . باهاش حرف بزن در حد ضرورت بهش نگاه نکن و سرسنگین باش اگر لازم شد گریه کن و بگو خیلی درد داری .... فقط ولش نکن و حتما بکشونش دکتر و به دکتر بگو از دیشب تا حالا درد دارم و گوشم هم صدا می کنه و طوری تعریف کن که دفعه اولش نبوده . این جور افراد حساس هستند کسی نفهمه و تو باید به دکتر بگی کتک خوردی اونم از شوهرت .