2777
2789
عنوان

خانوم هایی که رانندگی میکنید

107 بازدید | 35 پست

چندسالگی رفتید گواهینامه گرفتید ؟

چقدر طول کشید که بتونید خودتون تنها بشینید ؟

درکل رانندگی سخته ؟! بنظر سخت میاد من هنوز اول راهم ولی انگار برام خیلی دور از ذهنه که یه روز بتونم خودم تنهایی رانندگی کنم 🥲

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۸ سالگی گواهینامه گرفتم تا مجرد بودم ماشین زیر پام بود میرفتم میومدم بعد دیگه همسرم رو ماشینش حساس بود ننشستم برام هم ماشین گرفته واقعا حسش رو ندارم با اسنپ میرم این طرف اون طرف انگار ذوقی ندارم ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

۱۳ساله گواهینامه دارم فقط همون اوایل که اعتماد به نفسم بالا بود رانندگی کردم😕

چرا دیگه رانندگی نکردی ؟

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
یواش یواش راه میفتی ولی باید اعتماد به نفس داشته باشی  اوللش با ملاحظه و سرعت مناسب رانندگی کن ...

خداکنه بتونم 🥲

من ۲۷سالگی گرفتم وتاالانم ماشین نداشتم ولی کلا نمیترسم چندبارماشین شوهرخالم رو نشستم فقط. اگرازالان طرز فکرت اینه کلا نشین پشتش.روحیت اول بایددرست باشه واعتمادبه نفس داسته باشی وگرنه همون حاافسر ردت میکنه

من سال97گرفتم، ازهمون موقعم پشت فرمون میشینم، فقط تمرین داشته باش و اصلاهم از جای شلوغ نترس رانندگیت ...

ممنون عزیزم اره باید سعیمو بکنم ولی حتی تو تمرین هم کسی از بغلم رد میشه هول میشم

۲۳ ساله م بود. ۴_۵ سال پیش

وقتی گواهینامه گرفتم تا یه ماه اول پدرم کنارم مینشست. بعدش تنها نشستم. مسیرهای کوتاه میرفتم مثلا از این سر محل تا اون سر میرفتم خرید یا باشگاه و این چیزا

دیگه بعدش مسیرهای طولانی تر هم رفتم

من خیلی میترسیدم ولی خودمو مجبور میکردم که تمرین کنم حتما

۱۸ سالم تموم شد گواهی  گرفتم از اولم تنها نشستم تاالان که ۲۸ سالمه

چه خوب موفق باشی 💜

۱۸ سالگی گواهینامه گرفتم تا مجرد بودم ماشین زیر پام بود میرفتم میومدم بعد دیگه همسرم رو ماشینش حساس ...

وای دختر من جات بودم دوباره شروع میکردم ،حس میکنم خانومایی که رانندکی میکنن اعتماد به نفس بیشتری نسبت به بقیه دارن خیلی تو روحیه تاثیر میزاره