منم اولاشه تنهایی ک اصن تا حالا رانندگی نکردم. تنهایی خیلی میترسم. تا دنده دو هم بیشتر نرفتم 🤣🤣 دنده سه رو حس میکنم خیلییی تند میره. کاش منم بتونم ی روزی تنهایی رانندگی کنم
فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی. https://pooshak-dogholooha.ir ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون ازدواج کردمو ماشین همسرم صفر بود چندباری داد رانندگی کنم باهاش ترسیدم بزنم اینور اونور دیگه به مرور اعتماد به نفسم اومد پایین الانم دیگه میترسم ولی خییییلی دوست دارم مثل قبل بدون ترس و استرس رانندگی کنم،شما که اول راهی اعتماد به نفستو بالا نگهدار کم کم بدون همراه رانندگی کن
چون ازدواج کردمو ماشین همسرم صفر بود چندباری داد رانندگی کنم باهاش ترسیدم بزنم اینور اونور دیگه به م ...
من دانشگاهم تموم شد بابام برام ماشین صفر گرفت سال ۸۸ راحت مینشستم ولی همسرم اینقدر رو ماشین حساسه الان که برام گرفته انگار میترسم بشینم زیاد فرقی هم با ماشین مجردیهام نداره ولی میترسم خط بیوفته چیزی بشه بعد غرغر و...
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️