2777
2789

حالا بقیه هم اگه اومدن راهی به ذهنشون میرسه کمک کنن

عرض به خدمتتون که من یه شهر دور از اقوام زندگی میکنم و اقوام نامحترم خونه ما رو با هتل اشتباه گرفتن حتی اقوامی که من تا حالا رنگ خونشون رو ندیدم😐میان میرن میخورن میریزن دریغ از درک اینکه کلان شهرها مخارج سنگینه با دوتا بچه اونم الان تو فصل امتحانات و امتحان نهایی که چقدر سختن... حالا این اقوام از خدا بیخبر تو این مدت که امتحانات شروع شده دوبار خودشونو دعوت کردن و یکی دیگه هم تو راهه بخدا موندم با چه زبونی حالیشون کنم که نه وجهه خودم خراب شه نه دیگه اینجا رو با هتل اشتباه بگیرن دیوانه شدم بخدا😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روز اول رو نمیدادی .

باور کن   آدمایی میشناسم خواهر برادر خودشونو راه نمیدن . چه برسه غریبه ها .

از همون اول هر کی خواست بره   نذاشتن .

هر کیم رفت   بهش یه چایی ندادن .  

الان بچه هاشون دانشجوی پزشکی ان .

چون خرج مردم و ملت نکردن . پرو ان 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وای خدا صبرت بده ،بزن گوگل دعای نیامدن مهمان از راه دور انشاءا.. جواب بده

بعدشم بگو ما نیستیم بگو بچه هام امتحان دارن و...اگه شعور داشته باشن نمیان

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

از روز اول رو نمیدادی . باور کن   آدمایی میشناسم خواهر برادر خودشونو راه نمیدن . چه برسه غریبه ...

بابا حرف نمیفهمن انگار میگم بچم درس داره بذارید برا بعد میگه نه من نوبتم از قبل گرفتم😐خب به من چه به درک 

🥲میدونن که هستم بخدا دلم میخواد سر به بیابون بذارم

خب رک و راست بگو الان فصل امتحانات بچه‌هاست دو هفته دیگه قدم بر چشم 

اول اینطوری شروع کن دفعه بعدش مثلا بگو احتمال اینکه خودمون برنامه سفر به سمت شما رو داشته باشیم هست مشخص نیست چند بار بهونه بیار کم‌کم متوجه میشن 

ندارم
بجون خودم تو کرونا هم اومدن اصلا نمیدونم درک دارن یا نه عصب درکشون قطع شده

تنها راهش اینه که در رو باز نکنید و جواب تلفن خونه رو ندین جهنم که ناراحت بشن تو این گرونی چخبره اخه

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

بابا حرف نمیفهمن انگار میگم بچم درس داره بذارید برا بعد میگه نه من نوبتم از قبل گرفتم😐خب به من چه ب ...

همینو بگو . بهشون بگو به من ربط نداره 

درس بچه هام واجتر از دکتر شماس

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .