2777
2789
عنوان

خانم های با تجربه و پخته تشریف بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 52 پست
خاک بر سرها میدونن من بدبخت جایی ندارم حالا اگه میرفتم خونه هاشون هم یچیزی بخدا خونه هاشون هم نمیرم

راه‌ نده

اون انگشتتو نزن به ایفون خواهر 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بمیررررم الهی برا بچم چهارشنبه زیست نهایی داره داشت خون گریه میکرد میگفت خودم باهاشون برخورد میکن ...

بخدا امشب داداشم اینجا بود هردومون بالغ و بزرگیم ولی دقیقا داشتیم درمورد همین حرف میزدیم ک خونمون کاروانسرا بود و پول بابامون خرج مهمونی میشد‌.تعارف نکن کلا راه نده چون بعدش هیچ تشکری ازت نیست.هزاربار اومدن یکبار بگی نیاید واست حرف درمیارن،اخه اینا ارزش ناراحتی خودتو و خانوادتو دارن!

خیلی جدی اجازه ندارن وارد اتاق بچه هام بشن یا بدون اجازه دست بزنن ولی باز هم انگار نه انگار 

رو که نیست سنگ پا قزوین😑

امیدوارم خدا بهت کمک کنه

هروقت گفتن داریم میایم بگو ما نیستیم کم کم خودشون بیخیال میشن

بخدا نهایتش چندتا نون محلی که نمیخوریم بقیش پیشکش همشون نه هااا ولی اکثرا همینن

خب پس کلا درکی ندارن...الان خیلی مخارج بالاست، با شوهرت صحبت کن، ازین به بعد بپیچونشون، حتی اگه فهمیدن دروغ گفتی مهم نیست بالاخره باید از یه جایی شما را بزارن کنار. درجه یک منظورم نیستا، فامیلای درجه دو وسه.

ولا ما یه بار ۲۰ سال پیش رفتیم خونه پسرعموم دو روزه، بابام کل صندوق عقبو پرکرد، مامان من براشون چند مدل غذا درست میکرد، این به ما اشکنه داد! همون دفعه آخرمون شد.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

همون اویل ازدواجم برگشتم به دوتا از فضول های فامیل که قشنگ برن بذارن کف دست همه فامیل گفتم نه من نه شوهرم اصلا از رفت امد بیجا و کسی بیاد خونمون بمونه مهمونی....خوشمون نمیاد 

هرکسیم راه نمیدیم زنگم بزنن میگیم نیستیم تا نیان 

همون شد🤗🤗🤗

چنان رفتن گذاشتن کف دست اقوام درجه ۱ ۲۳۴۵۶تا اخر😂

حالا شمام از این ببد رفتی شهرتون تا جایی که میشه پیش همه بگو 

کاربر خیلی قدیمی دوتا کاربری حذف شده بخاطر هک شدن گوشیم مجبور به حذف ایمیل شدم کاربری قبلیم عشقم۲۳۳۱ ....
وای خدا صبرت بده ،بزن گوگل دعای نیامدن مهمان از راه دور انشاءا.. جواب بده بعدشم بگو ما نیستیم بگو ب ...

دعای نیومدن مهمان ؟ یا خداااا اینو کدوم خری گفته باز 

مهمون رو خدا میفرسته خدا بخواد مهمان بیاد میاد ،مهمان هزار بلا رو رفع میکنه هزار و یک خوبی دیگه 

بعد دعای نیومدن مهمون واقعا چقدر عجیب 

دعای نیومدن مهمان ؟ یا خداااا اینو کدوم خری گفته باز  مهمون رو خدا میفرسته خدا بخواد مهمان بیا ...

بله هست بزنید گوگل هست، مهمان خیلی خوبه ولی اونی که میاد کنگر میخوره لنگر میندازه و درکی از سختی زندگی طرف مقابل نداره دعا برای اون هست حتما عزیزم 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

از خدا بیخبرن خدا شاهده گاهی برا مخارج روزانه هم قرض میکنیم تا سرماه چون همسرم حقوقش 20تومنه فکر میک ...

هرس نخور انشاءا.. کار خیری براشون پیش بیاد نیان سفرشون کنسل بشه

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

بله هست بزنید گوگل هست، مهمان خیلی خوبه ولی اونی که میاد کنگر میخوره لنگر میندازه و درکی از سختی زند ...

نمیتونم درکی داشته باشم من معتقدم مهمون روزی خودش رو با خودش میاره 

من خودم جایی موندنی نمیرم چون نمیخوام به کسی زحمت بدم ولی هر کس بخواد بیاد مشکلی ندارم

اوضاع مالی هم معمولی ام و میگم اون بخشی از مال که خرج مهمون میشه خدا از قبل تعیین کرده و فرستاده روزی اونا رو 

خرج مهمان بشه به از اینکه خرج دکتر و دوا و درمان بشه 

من به این دعای مسخره که وجود داره اعتقادی ندارم کاملا مشخصه دعا شیطانی هست 

نمیتونم درکی داشته باشم من معتقدم مهمون روزی خودش رو با خودش میاره  من خودم جایی موندنی نمیرم ...

ای خواهر من اهل دعا و جادو جنبل نبودم و نیستم مهمان هم دوست دارم ولی خدایی مهمان هم حدی داره وقتی میدونن میزبان شرایط نداره نباید درک کنن؟ بخدا چندتا درد و مرض دارم که هرماه کلی هزینه درمانم میشه خدا رو خوش نمیاد تو این اوضاع🥲

ای خواهر من اهل دعا و جادو جنبل نبودم و نیستم مهمان هم دوست دارم ولی خدایی مهمان هم حدی داره وقتی می ...

من درکت میکنم گلم،چون خودم هفته ی پیش وسط،امتحانای بچه هام مادرشوهرم اینا اومدن براشون خدارسوند و کم نذاشتیم ولی بچه هام خیلی اذیت شدن و استرس داشتن و نتونستن درست درسشون بخونن،تازه قبلش گفته بودیم اجازه بدین این یکی دوهفته تموم بشه بعدا تشریف بیارید ،کو گوش شنوا دقیقا ۵ روز مهمان بودن منم مریض بودم ..متاسفانه یسری درک و شعور ندارن