2777
2789
عنوان

خانم های با تجربه و پخته تشریف بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 52 پست

بعدم جمبل و جادو فرق میکنه اسی ،این دعاها رو من خوندم معنی بدی نداشت فقط با خوندنش ممکنه کاری پیش بیاد که نتونن بیان اون تایم،البته نمیدونم اصلا جواب بده یا نه

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

نمیتونم درکی داشته باشم من معتقدم مهمون روزی خودش رو با خودش میاره  من خودم جایی موندنی نمیرم ...

بله خدا روزی رسونه ،کاش فقط بحث مالی بود ..

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدم جمبل و جادو فرق میکنه اسی ،این دعاها رو من خوندم معنی بدی نداشت فقط با خوندنش ممکنه کاری پیش بی ...

والا چی بگم خواهر، واقعا دیگه اعصابم کشش نداره یه موقع های آدم نیاز داره تو حال خودش باشه زندگی به اندازه ی کافی گرفتارمون کرده حرص و غصه ی مهمان بی موقع رو هم باید بذارم تو طاقچه غصشو بخورم😅😂😂

رودروایسی نکن فقط ،شاید بالاخره درکشون رسید نیومدن 

رودروایسی نکن فقط ،شاید بالاخره درکشون رسید نیومدن 

ای خواهر چی بگم💔گرفتارشدیم بخدا 

دیگه اردیبهشت که میشه این میره اون میاد لون میره یکی دیگه میاد امروز هم یکی دیگه زنگ زده که آخر ماه میخوام بیام برم دکتر تنها راهش اینه برم یه روستای دورافتاده که حتی آنتن مخابرات هم نباشه

ای خواهر چی بگم💔گرفتارشدیم بخدا  دیگه اردیبهشت که میشه این میره اون میاد لون میره یکی دیگه می ...

چی بگم عزیزم همون دعا رو بخون انشاءا.. جواب بده