2777
2789

من سنم کمتر بود خواستگارام بدون حضور پسر میومدن و میرفتن و خانوادش منو نمیپسندیدن

الانه که سنم بالاتره پسره بدون حضور خانواده میاد و میره و بازم خانوادشون راضی نمیشن

شمام مث من خواستگار عجیب غریب داشتید یا نه 

اون دسته خواستگاری هم  که با خانواده میان میخوان درجا عقد و عروسی کنن بدون صحبت 😑

نمیدونم چرا پسرا و خانوادشون خیلی خودشونو دست بالا میگیرن واسه ما درصورتی که فقیر نیستیم و خانواده خوبی دارم😐

میخوام ببینم شمام از این جور خواستگارای عتیقه دارید یا نه 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران کلا اکثرا اعتماد به سقفن

بیشتر ازینکه پسره اعتماد به سقف داشته باشه مادراشون فکر میکنن پسراشون ..خاصی هستن و هرجا برن همه از خداشونه با تپاله هاشون ازدواج کنن

آره عزیزم... بعضی اوقات خیلی بد رفتار میکردن

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

خوش بحالت منم دوس نداشتم بیان

راه نده 

واقعا بی ارزشه واسم همسری که مادرش منو بپسنده و چون مادرش گفته خوبم با من ازدواج کنه

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

یه خواستگار داشتم با دوست دخترش اومده بود🤣🤣🤣

این دیگه از اسطوره ترین و سم ترین خواستگاری بود که شنیدم  تو نینی سایت زیاد از خواستگاری سمی گفتن ولی کاپ اول متعلق به خواستگار شماست🤣

۰۰0۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰