2777
2789

خانواده ای که توش 

نتونی حریم شخصی ، اختیار امور زندگیت ، آرامش داشته باشی

و از پدر تا برادر و خواهر و ... توی امورت کنترل گری و دخالت بیجا کنن ، حسادت و تنگ نظری و دعوا و شر و کتک کاری ، دادگاه پاسگاه ، آبرو ریزی توی محل ...

جونت به لبت برسه اعصابت خورد شه ، امنیت جانی و روانی نداشته باشی !

هرچی از حق خودت دفاع کنی و جوابشونو بدی فایده نداشته باشه ...

نهایت یا فکر جدا شدن ازشون یا فکر خودکشی یا فکر ازدواج ناچاری به ذهنت برسه . 

خودکشی بخاطر آدمای عوضی ارزش نداره ، اونا بمیرن چرا ما بمیریم !

ازدواج هم که الکی نیست و تا پیش نیاد میخوای با کی ازدواج کنی وقتی کسی نیست !؟

نهایت سرتو با کلاسای آموزشی و دنبال کار گشتن مشغول کنی . که اونم هزینه میخواد و کار درست حسابی هم تا مهارت نداشته باشی توی هر زمینه ای کار و درآمد گیر نمیاد .

شماها اگه توی این شرایط باشین و درک کنین چکار میکنین ؟؟؟

ملت توی خانواده هاشون آرامش ، حمایت ، آزاری و اختیار ، مهمونی دور همی ، سفر گردش ، دریافت کمک و هدیه و سرپرایز دارن و خوشن .

اونوقت یسریا توی خانواده بزرگ ترین آسیب های زندگیشون آسیب های روحی و جسمی و موانع موفقیت را تجربه میکنن . 

خیلی ها شده بگم اگه بابام اینجور تفکر و رفتار و اخلاقو نداشت ، اگه خواهر براررم حسود و بدجنس نبودن و اذیت نمیکردن چقدر زندگی مون ، ازدواجمون سرنوشتمون بهتر و موفق تر بود 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته گلم؟

کم نیست ، 29

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove