2777
2789

اگه واقعیه چطوریه ؟

بعد پس چرا ادما به خیای چیزایی که میخوان نمیرسن؟,

قانون جذبم حس میکنم زیر مجموعه روانشناسی زرد هست 

اخه اگه حقیقت داشت خب همه به خواسته هاشون میرسیدن ؟

میشه اگه کسی تجربه ای داره بگه؟ دوست دارم اگه واقعیت داره منم قانع بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم هست ولی نه به اندازه اینکه اینا خیلی دیگه اغراق میکنن

خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم

واقعیت که داره. خیلی هم غیر قابل فهم نیست.

مگه خدا نگفته شکر نعمت، نعمتت افزون کند؟

قانون جذب هم همینه. اگر واقعاً باور داشته باشی و با تمام توان تلاش کنی حتماً به خواسته هات میرسی

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
من اصلا کار ندارم بقیه چی میگن سابقا باورش نداشتم ولی الان کارمه خیلی هم جذب داشتم باهاش  ب ...

میشه لطفا از تاثیراتش بگید 

مثلا چه چیزایی جذب کردین ؟ چطوری 

واقعا میخوام بدونم اگه هست منم امتحان کنم

واقعیت که داره. خیلی هم غیر قابل فهم نیست. مگه خدا نگفته شکر نعمت، نعمتت افزون کند؟ قانون جذب هم ه ...

یعنی  میتونیم بگیم توی دین هم هست؟

اگه اینطور باشه خیلی خوب میشه 

چون من میترسم برم سمت چیزایی که مخالف خرف خداعه بدترازین به سرم بیاد 

میشه لطفا از تاثیراتش بگید  مثلا چه چیزایی جذب کردین ؟ چطوری  واقعا میخوام بدونم اگه هست ...

ببین من دوره رفتم 

البته معتقد نبودم 

تکالیف خاصی هم انجام نمیدادم

فقط تداوم و تکرار برای هدف 

مثلا یه هدف در نظر گرفتم و زیر یه سال اوکی شد هدف مالی بود در کنارش به این باور هم رسیدم البته با تکرار

ک خدا هست و از پدر و مادر مهمتر و نزدیکتره 

کافیه خدا رو باور کنی و قلبا بپذیری ک خدا اگه بخواد بده با توجه به ایمان قلبیت میده بهت و چشمه ی نعمات خدا پایان ناپذیره

قانون جذب دروغی بیش نیست برای سودجویی بعضی افراد

اینو از کسی میشنوی که یکسال عمرش رو با چرت و پرت های قانون جذب هدر داد و نتیجه ای ندید

اونایی هم که میگن براشون جواب داده یا اتفاقی بوده و توهم ذهنشونه یا تلاش کردن و رسیدن

یعنی  میتونیم بگیم توی دین هم هست؟ اگه اینطور باشه خیلی خوب میشه  چون من میترسم برم سمت ...

چیز بدی نیست.

حتی اگر سود نداشته باشد ضرر هم نداره

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
قانون جذب دروغی بیش نیست برای سودجویی بعضی افراد اینو از کسی میشنوی که یکسال عمرش رو با چرت و پرت ه ...

قطعاً باید تلاش میکردی.

با بخور و بخواب که نمیتونی توقع داشته باشی به اهداف و آرزوهات برسی