2777
2789
عنوان

عزیزان زبان آموز که زبان میخونین

151 بازدید | 47 پست

روزی چند ساعت زبان میخونین و لغت گرامر روز‌ی چندتا حفظ‌میکنین؟؟

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا دستم به دامنت میخوام یکی باشه تا شروع کنم

😂😂😂😂

من میخوام شروع کنم ..سطحت چیه؟

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
بین یک‌ الی دو ساعت حفظ لغت و گرامر اشتباهه من با پکیج‌ خوداموز میخونم

پکیج خود آموز چیه؟میشه راهنمایی کنی؟ چون منم میخوام خود آموز شروع کنم ب خوندن

پکیج خود آموز چیه؟میشه راهنمایی کنی؟ چون منم میخوام خود آموز شروع کنم ب خوندن

خودت بدون برنامه بخونی هی از این‌کتاب به اون کتاب میری

هیچکدومو تا اخر نمیخونی و‌ زده میشی

من یه پیج تو اینستا داشتم خیلی طرف زبانش خوب بود ازش خریدم ۳ تومن عالیه با اون پیش میرم

البته من متوسط بود سطحم تا سطح متوسط و با کلاس زبان و استاد اومدم از اینجا تا ایلتس و با این پکیجه میرم

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودت بدون برنامه بخونی هی از این‌کتاب به اون کتاب میری هیچکدومو تا اخر نمیخونی و‌ زده میشی من یه پ ...

اها مرسی

منم سطحم متوسطه 

الان سطحتون در چه لولی هست؟

خودت بدون برنامه بخونی هی از این‌کتاب به اون کتاب میری هیچکدومو تا اخر نمیخونی و‌ زده میشی من یه پ ...

میشه ادرس یا اسم پیچ رو بدین ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
اها مرسی منم سطحم متوسطه  الان سطحتون در چه لولی هست؟

الان خیلی حس میکنم پیشرفتم بهتر یوده

ولی هنوز فکر میکنم متوسطم‌ جا داره تا به خوب برسم

بنظر خودم

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان خیلی حس میکنم پیشرفتم بهتر یوده ولی هنوز فکر میکنم متوسطم‌ جا داره تا به خوب برسم بنظر خودم

هدفت آیتلسه؟

برای مهارت speaking چیکار میکنی؟