2777
2789
ببخشید متن تاپیکو خوندید شما؟ربط افغان به این تاپیک چی بود؟

عزیزم بحث تاپیک که کلا چیز دیگه بود ، راجب یه ملیت دیگه بود...منتها کلا تاپیک به موضوع دیگه رسید و من درجواب استارتر به این بحث جدید پرداحتم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بحث تاپیک که کلا چیز دیگه بود ، راجب یه ملیت دیگه بود...منتها کلا تاپیک به موضوع دیگه رسید و م ...

ما هم بحثمون درباره همون بحث عوض شدس 

که چرا یه عده بی فرهنگ موضوع تاپیک رو به چالش میکشونن

هرچی هم ناراضی باشیم از ورد افغان ها به کشورمون نباید تو یه سایت عمومی با الفاظ بد بگیم احساسمونو شاید یه افغان اونجا باشه بعد دلش میشکنه

تل آویو سقوط کرد(خبری که جهانیان در انتظار آن نشسته اند)
سوالتو بمرس،اونا رو اهمیت نده،همیشه یه نخاله باید باشه تو تاپیکا

میخوام بپرسم ببینم راسته که میگن زندگی تو اونجا سخت تر از ایدانه و دیدشون نسبت به ما ایرانی ها چطوره

هرچی هم ناراضی باشیم از ورد افغان ها به کشورمون نباید تو یه سایت عمومی با الفاظ بد بگیم احساسمونو شا ...

خدا شاهده من خودم به شخصه از ورود افغان ها ناراضیم 

اما به هیچ وجه نمیام به خودم اجازه توهین و بی ادبی بدم

هرچی هم ناراضی باشیم از ورد افغان ها به کشورمون نباید تو یه سایت عمومی با الفاظ بد بگیم احساسمونو شا ...

موافقم بخدا 

یعنی انقدر دلم میگیره افغان های بیچاره رو فوش بارون میکنن 

نی نی یار هم نیومد تعلیقش کنه

خدا شاهده من خودم به شخصه از ورود افغان ها ناراضیم  اما به هیچ وجه نمیام به خودم اجازه توهین و ...

خب هیچ کشوری راضی نیست که مهاجرینش انقدر یهو زیاد بشن ولی خب من مخالف اینم که دل یه ادمو به خاطر نژادش بشکونم اونا که از خوششون نیست که مهاجرت میکنن

موافقم بخدا  یعنی انقدر دلم میگیره افغان های بیچاره رو فوش بارون میکنن  نی نی یار هم نیو ...

اصلا چهره ایرانی رو خراب میکنن

میخوام بپرسم ببینم راسته که میگن زندگی تو اونجا سخت تر از ایدانه و دیدشون نسبت به ما ایرانی ها چطوره

نه اصلا اینطوری نیست،خیلی خونگرمن اکثرا اما خب بعضیاشون نسبت به ایرانیا بی تفاوت هستند ولی عناد و دشمنی ندارند.کلا آدمای متعادلی هستند

نه اصلا اینطوری نیست،خیلی خونگرمن اکثرا اما خب بعضیاشون نسبت به ایرانیا بی تفاوت هستند ولی عناد و دش ...

من به عنوان ایرانی حس خوبی نسبت بهشون دارم ولی تا حالا با یه لبنانی حرف نزدم