2777
2789

هرکس میخواد الکی نژادپرستی کنه و به مقام یه انسان به خاطر نژادش توهین کنه گم شه بره بیرون از تاپیکم اعصاب ندارم

تل آویو سقوط کرد(خبری که جهانیان در انتظار آن نشسته اند)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مغزگذاشته زمین راحته

این حجم جرم و جنایتی که داره تو مملکت رخ میده از وقتی زیاد شده که مهاجرا زیاد شدن...ماشالله هرکشور دیگه ای میری مهاجرا زاد ولدشون کمه ، افغان های محترم تا چندنسل دیگه ایرانو افغانستان میکننن

چه جالب که همتون دم از فرهنگ میزنین ولی خودتونم اونو ندارین مدام درحال درگیری و بحث 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
فکر کنم قبل این تاپیک مغزت جایی خورده.یا شاید هم مغزی نداری.به هرحال حرفات فاقد ارزشه.زیاد به خودت ف ...

واقعا براتون ناراحت شدم 

خیلی سخته خودتو به کسایی بچسبونی و به دروغ بگی ایرانی هستی وقتی میدونی کسی نمیخوادت امیدوارم اوضاع کشورتون خوب شه برگردید اینجور هم بی‌تابی نکنید

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

این حجم جرم و جنایتی که داره تو مملکت رخ میده از وقتی زیاد شده که مهاجرا زیاد شدن...ماشالله هرکشور د ...

من بحثم اینه چرا باید الکی توهین کنیم

هرکس میخواد الکی نژادپرستی کنه و به مقام یه انسان به خاطر نژادش توهین کنه گم شه بره بیرون از تاپیکم ...

اگه خودت و دوستات ریپ نزنن نمیام همچین مشتاق دیدار غریبه ها نیستم 

من بحثم اینه چرا باید الکی توهین کنیم

توهین که واقعیت از اونجایی بحث شروع شد که گفتن دیگه نگید لبنانی و اینا ، افغان های محترم  هستن به اندازه کافی و مسئله کش پیدا کرد...

خب مردم با توجه به چیزی که داره تو کشور رخ میده دارن بازخورد میدن دیگه

اگه خودت و دوستات ریپ نزنن نمیام همچین مشتاق دیدار غریبه ها نیستم 

من ایرانی اصل دوست عزیز با افتخار اهل لرستانم حالا گمشو از تاپیکم بیرون تا دمتو نگرفتم ننداختمت بیرون

توهین که واقعیت از اونجایی بحث شروع شد که گفتن دیگه نگید لبنانی و اینا ، افغان های محترم  هستن ...

ببخشید متن تاپیکو خوندید شما؟ربط افغان به این تاپیک چی بود؟

من ایرانی اصل دوست عزیز با افتخار اهل لرستانم حالا گمشو از تاپیکم بیرون تا دمتو نگرفتم ننداختمت بیرو ...

حیف وقت گرانبهام که حروم شد تو‌تاپیک تو نفهم