2777
2789
چرا از افغانی بودنتون خجالت میکشید؟ یه کلام بگو افغانی هستم یا نیستم والا انکار بدتون اومد 

نه نیستم.

مفتش افغانی بودن و نبودن کاربرای سایتی؟شاید میخوای همنوع خودتو پیدا کنی!؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد شدینا  برای خودتون اسپند دود کنید چشم‌نخورید خدای نکرده  دیگه کی جرات داره داره بگه ...

من با افتخار کورد کرمانج هستم ❤

زود قضاوت نکن 

با این توهینات داری ایرانی ها رو بد نشون میدی 

البته اگه متوجه باشی و مغزی هم داشته باشی که بعید میدونم 

چرا از افغانی بودنتون خجالت میکشید؟ یه کلام بگو افغانی هستم یا نیستم والا انکار بدتون اومد 

افغان درسته افغانی واحد پولشونه

تل آویو سقوط کرد(خبری که جهانیان در انتظار آن نشسته اند)
من با افتخار کورد کرمانج هستم ❤ زود قضاوت نکن  با این توهینات داری ایرانی ها رو بد نشون میدی& ...

مغزگذاشته زمین راحته

تل آویو سقوط کرد(خبری که جهانیان در انتظار آن نشسته اند)
زیاد شدینا  برای خودتون اسپند دود کنید چشم‌نخورید خدای نکرده  دیگه کی جرات داره داره بگه ...

@niniyar_1  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

لطفا به این کاربر رسیدگی کنید.بحث نژاد انداختند داخل تاپیک و به همه توهین می‌کنند.

من با افتخار کورد کرمانج هستم ❤ زود قضاوت نکن  با این توهینات داری ایرانی ها رو بد نشون میدی& ...

قشنگ مشخص براتون منفعت موقت دارن تا درودی دیگر بدورد 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

@niniyar_1     @niniyar_3     @niniyar_5     لطفا به این کاربر ...

😆اونی که باید بهش رسیدگی بشه شمایی توهینات واضح نوشتی من کاملا منطقی حرف زدم فشارت بالا رفته

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

ها پس کارگراتون افغانی و جیبتون پر پول میکنن  حواست باشه این افغاني ها خطرناکند آمار کشتن صاحب ...

فکر کنم قبل این تاپیک مغزت جایی خورده.یا شاید هم مغزی نداری.به هرحال حرفات فاقد ارزشه.زیاد به خودت فشار نیار.😊